Egy apa drámája: két gyerekéért ment a lángok közé, de egyikük helyett mást fogott meg - a fiú bennégett

Szörnyű dolgot kellett átélnie annak a hős apukának, aki vakmerő módon ment be gyerekeiért a hatalmas lángokban álló lakókocsijukba. A 28 éves férfi az orráig sem látott a füstben, azt hitte, egyik kezével a három éves fiát fogja, míg a másikkal a négyéves gyermekét - ám kiderült, előbbit bent hagyta és halálra égett.

Édesapjuk lakókocsijában aludt a 3 éves Zac és a 4 éves Harley a walesi Ffair Rhosban, amikor tűz ütött ki. A 28 éves férfi gondolkodás nélkül ment be a lángok közé gyermekeiért, ragadta meg a karjukat és rohant ki velük. Amikor kiért a füstből, akkor látta csak, hogy egyik kezével valóban a négyéves fia karját fogja, másikkal azonban Zac helyett véletlenül Harley lábát ragadta meg a láthatatlanságban. Úgy döntött, visszamegy a másik gyermekéért, de ekkor már késő volt, a kis Zac halálra égett.

Ez is érdekelheti!

Áramütés kapotta vaskádban és meghalt egy Pest megyei kislány: a villanyt szakszerűtlenül szerelő bátyja is felelős lehet

Pottyantós vécében szülte meg babáját a tiszakécskei nő, majd szörnyű dolgot tett vele - 18+

Sarokba állítás helyett halálra ugráltatták a kislányt - a tündéri gyerek az utolsó leheletéig küzdött - 18+

A férfit és az idősebb gyermeket kórházba szállították, utóbbi kómába került. Amikor felébredt, drámai dolog történt: a kisfiú tisztában volt vele, hogy testvére meghalt.

Felkelt, és az apját szólította

- idézi a gyerekek édesanyját, Erint a The Sun.

Azt mondta nekünk, "Zac meghalt"

Bár a fiú súlyos égési sérüléseket szenvedett a januári tűzvészben, azóta már jobban van.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors