Döbbenet – Befőttesüvegben őrzi füleit a mutánssá tetovált férfi – 18+ fotó

Az extrém külső érző szívet takar – egy Nicoló Saverino nevű olasz férfi ugyanis meghatóan indokolja döbbenetes külsejét.

A piercingekkel teletűzdelt 27 éves férfi testének 70%-a feketére van tetoválva, füleit, orrát, és ajkait kitágíttatta, valamint szarvakat is tetetett be magának. De ha ez még nem lenne épp elég,

füleiből kivágott egy-egy darabot, amiket befőttesüvegben őriz.

Saverino 18 évesen kezdett bele a testmódosításba, és ekkor durván ráérezhetett az ízére, azóta ugyanis mindig többet és többet akar. Tervei közé tartozik, hogy teste teljes bőrfelületét feketére tetováltatja, amivel egyébként nagyon jól halad: alig lehet felfedezni rajta ép részt.

Megláttam a horrorban a szépséget. Nem szeretem, ha valakinek bálványai vannak, jobban szeretem, ha én magam alkothatok valami egyedit, amivel senkit sem másolok – magyarázta a férfi.

Rengeteg nehézséggel néztem szembe életem során, sok akadályt kellett megugranom – épp ez vezetett ahhoz, hogy változtassak a külsőmön. A nagymamám, akit anyunak hívok, és a nagypapám neveltek fel. Az édesanyám sosem volt jelen az életemben – folytatta.

A bizarr külsejű férfit sokan elismerik, hogy fel meri vállalni önmagát, akadnak szép számmal azonban olyanok is, akik minősíthetetlen hozzászólásokkal illetik. Saverino mostanra megtanulta kezelni a negatív véleményeket, úgy véli: egyesek csak arra tudnak koncentrálni, hogy elvegyék mások örömét.

Megéri élni ennek a szenvedélynek. Fontos, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében, és megfelelően ki is tudja fejezni személyiségét a külső megjelenésében is – tette hozzá Saverino, aki arra ösztönöz mindenkit, hogy sose féljen megtalálni önmagát: – Egy életed van, szóval szeress, amit csak akarsz! Merj egyre messzebbre menni úgy, hogy közben tisztelsz másokat!

(via)