Csalással vádolják a Rising Start

A kommentelők szerint csalás történt a műsorban. Norbi az utolsó utáni pillanatban érte el a továbbjutáshoz szükséges százalékot, de nem neki járt volna, hanem Peter Srameknek.
A kommentelők szerint csalás történt a műsorban. Norbi az utolsó utáni pillanatban érte el a továbbjutáshoz szükséges százalékot, de nem neki járt volna, hanem Peter Srameknek.

„Csalás volt, Norbi már a szavazás lejárta után egy-két másodperccel kapta meg az utolsó egy életmentő százalékot. Emellett Norbi sajnos még hamis is volt! Kár érte, Peter, neked kellett volna nyerned!”

"Peter a nézőktől 53 százalékot kapott, Czibi meg a TV2-től plusz egyet”– akadtak ki az interneten a kommentelők. Tény és való, az utolsó utáni pillanatban érte el a továbbjutáshoz szükséges százalékot Czibi Norbi Peter Srámekkel szemben a Rising Star vasárnapi döntőjében.

© Fotók: Kecskeméti Zoltán

A Bors azt kérdezte a szlovák fiútól, hogy neki minderről mi a véleménye.

– Nagyon izgalmas volt a döntő, ahogy sokan, úgy én sem értettem az elején, mi történt, de az utolsó pillanatban Norbi megelőzött egyetlen százalékkal. Nincs értelme háborogni, persze szívesen énekeltem volna még, de a harmadik hely is nagyon jó. Rengetegen állítanak meg az utcán a döntő óta is, gratulálnak, közös képet készítenek, úgyhogy boldog vagyok nagyon – mondta Peter, akinek anyukája a műsor alatt még a stúdióból is kiment, az idegei ugyanis pattanásig feszültek.

© Fotók: Kecskeméti Zoltán

A Bors megkérdezte a TV2-t is.

– Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. A szavazatszámlálás zárt rendszer, amelyet közjegyző hitelesít. Most is így történt – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors