Börtönben ült a tanárnő, hogy 12 éves diákjával családot alapíthasson – a szerelemnek vége

A pár története egészen 1996-ig nyúlik vissza, amikor a hatodik osztályos Vili Fualaau szerelembe esett tanárnőjével, Mary Kay Letourneau-val. A nő ekkor 34 éves volt, látszólag idilli házasságban élt jóképű férjével, akivel együtt nevelték négy közös gyermeküket.

A rossz családi hátterű diák és a tanárnőja között szövődött szerelemről egy évig senki sem tudott, mígnem a férj véletlenül rábukkant egy levélre, amit a fiú írt szerelmének.

Szerelem volt az övék, az nem kérdés. De milyen áron?

A botrány ekkor tört ki, a nőnek a bíróság előtt kellett felelnie, amiért egy gyerekkel létesített szexuális kapcsolatot. Erőszaktevőként ítélték el, az ekkor már a fiútól terhes asszonyt. Néhány hónappal az ítélet és az első közös gyermek születése után feltételesen szabadlábon volt Letourneau, akit miután egy autóban szexelve Fualaauval kaptak rajta, ismét a rács mögé küldték.

7 és fél évre ítélték el, ezalatt a büntetése alatt született meg második gyermekük. Ez volt a pont, amikor korábbi férje a négy közös gyerekkel együtt Alaszkába költözött.

Azt mondta, soha nem történik meg többé. Nem így lett

Míg a nő börtönben volt, a fiatal apuka sok szenvedésen ment át, családja korábban sem, ezután sem állt mellette, a barátai, akik 14-15 évesek voltak, nem tudtak azonosulni a problémáival, amit többek közt a gyereknevelés okozott. Az egyetlen ember, akire szüksége volt, és aki támogatta is, szerelme volt – mesélte egy korábbi interjúban.

A fiút közös gyermekük is emlékeztette, hogy van kire várnia

Letourneau szabadulása után, 2005-ben össze is házasodtak, így már hivatalosan is egy párként nevelték két lányukat, Audrey-val és Georgia-val. Az ekkor 21 éves fiatalember eddigre megvívta a harcát az alkohollal is, csak sok nehézség árán jutott el a boldogságáig. Lányaik ma már kamaszok, akik nyugalomban és boldogságban nőttek fel, azt gyerekként is tudván, hogy szüleik közt nagy a korkülönbség, de azt a részt kihagyva, hogy édesanyjukat szexuális bűnözőként ismeri a világ.

Ennek a boldogságnak lett vége most, 20 közös és 12 év házasság után, amikor a pár bejelentette, hogy 2017 májusától külön folytatják. A hivatalos eljárást a hónap elején már megkezdték.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors