Fájdalom

Tragikusan hamar meghalt a 3 gyermekes édesanya: "Csodát reméltünk"

P. E.

Létrehozva: 2024.07.09.

Kiderült, hogy a 33 éves édesanya gyomorfájdalma valójában rák volt.

33 éves korában tragikusan meghalt egy háromgyermekes ausztrál édesanya, akinél január közepén terminális májrákot diagnosztizáltak.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: @Pexels

Olivia Renga június 27-én hunyt el, kislányait, Neve-t, Wilkie-t és Elliotot, valamint középiskolás kedvesét, Josh-t hagyva maga után. Oliviára úgy emlékeztek, mint „gyönyörű lélekre” és „igazi angyalra, akit túl korán vettek el”. Teste tele volt neuroendokrin kissejtes karcinómával, ami ritka a májban, legtöbbször ugyanis a tüdőben jelenik meg. 

A ballarati házaspár „csodát remélt”, miközben Olivia kemoterápiás kezelést kapott, de sajnos bekövetkezett a legrosszabb, és Josh egyedülálló apa maradt.

Josh azt mondta a DailyMailnek, hogy összetört szeretett felesége elvesztése miatt. A pár 16 évesen kezdett randizni, 2016-ban kötöttek házasságot, és négy éve született meg első lányuk, Neve. 

"Teljesen összetörtünk, de próbálunk túlélni" - mondta.

Olivia tavaly novemberben kezdte fájlalni a gyomrát és hányt is. Kezdetben azonban semmi rosszra nem gondolt. De karácsony estéjén összeroskadt a hirtelen és rendkívüli fájdalomtól, és a nap hátralévő részében csak az ágyban tudott feküdni. Az ünnepi időszakban nem volt nyitva gyógyszertár vagy orvosi rendelő, így napokig szenvedett az elviselhetetlen kíntól. 

Amikor orvoshoz jutott, a vizsgálatok nem mutattak ki semmi komoly elváltozást, így hazaengedték az édesanyát. Családi nyaralásra készültek, ám nem tudtak elmenni, mert egy orvos behívatta őket a kórházba újabb vizsgálatokra. Olivia bement férje munkahelyére, és ott közölte vele a rettenetes hírt.

"Minden olyan gyorsan történt, egy hónap leforgása alatt. Mindketten sírtunk és összezavarodtunk” – mondta Josh. "Egyikünk sem gondolta, hogy ez lesz. Olyan sokk volt az egész. Aztán együtt mentünk az onkológus rendelésre."

A diagnózis felállítása után azonnal elkezdte a kemoterápiát, de egy hónappal ezelőtt már nem működött hatékonyan, így az orvosok áttértek egy másik gyógyszerre, sikertelenül. Az orvosok nem tudták pontosan megjósolni, mennyi ideje volt hátra Oliviának. Csodát reméltek, de bekövetkezett az elkerülhetetlen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek