Királyi család

Vigasztalhatatlan III. Károly király, rettenetesen szomorúság sújtotta

L.A.

Létrehozva: 2024.06.10.

Károly megpróbál változtatni a dolgokon.

III. Károly király állítólag nagy szomorúságot érez amiatt, hogy nincs kapcsolata Harry herceg gyermekeivel, Archie-val és Lilibettel.

D-DAY Commemorating the 80th Anniversary on June 6, 2024
Fotó: Northfoto

Ez egy királyi kommentátor szerint szerint a király rákdiagnózisa még megrendítőbbé tette kapcsolatát unokáival, mivel tudatosult benne, hogy nem lesz örökké itt. Mindez pedig azt jelenti a szakértő szerint, hogy soha nem fogja teljesen kiiktatni Harryt az életéből, még akkor sem, ha a herceg további botrányos húzásokra készül a jövőben.

A család mindig is fontos volt a király számára. Nagy szomorúság neki, hogy nem láthatja személyesen Archie-t és Lilibet-et. Ez az oka annak, hogy soha nem fogja megszakítani a kapcsolatot Harryvel. Nem akar csupán videóhívásokban kapcsolatot tartani a fia gyermekeivel. Meg akarja ismerni őket, és részt akar venni az életükben, amíg még elég fiatalok ahhoz, hogy tanulhassanak a bölcsességéből. A rákja még megrendítőbbé tette számára ezt a helyzetet, mivel tudja, hogy nem lesz örökké itt, hogy az unokáival lehessen

- fogalmazott a szakértő, Ingrid Seward.

Bennfentesek szerint a király eltökélt szándéka, hogy kapcsolatot épít ki Harry herceg gyermekeivel, és részese lesz az életüknek.

A február óta rákkezelés alatt álló uralkodó elégedetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy csak videohívásokon keresztül látta unokáit, miután a való életben alig találkozott velük. Úgy döntött, hogy erőfeszítéseket tesz, hogy nagyobb szerepet kaphasson az életükből. A hírekkel ellentétben, miszerint senki sem köszöntötte fel születésnapján Lilibetet, most az a hír terjed, hogy Károly szívhez szóló ajándékot és képeslapot küldött a kislánynak - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek