Trükk

Titkos funkciót találtak az iPhone-on: ez a te életedet is megkönnyítheti

KL

Létrehozva: 2024.06.10.

Ezzel az egy mozdulattal rengeteg időt spórolhatsz meg.

Az iPhone-felhasználók még csak most fedeznek fel egy egyszerű billentyűzetfunkciót, amellyel sokkal könnyebbé válik akár a különböző Instagram-feliratok megírása.

Apple iPhone telefon mobil készülék
Erről csak nagyon kevesen tudtak Fotó: Pexels

A közösségi médiában azonban néhány felhasználó elárulta, hogyan is működik ez a trükk. Az X felhasználó Today Years Old megosztott egy képet egy iPhone-billentyűzetről, ahogy a „pont” gomb fölé viszi a kezét. Kiderült, hogy ha a '.' ikont hosszan lenyomva tartod, akkor megjelenik a három pont választási lehetősége.

A három ponttal általában a közösségi médiában valami drámai vagy adott esetben szomorú dolgot szoktunk jelezni. Ám ennek a funkciónak köszönhetően már nem kell bepötyögnöd a három pontot, csak hosszan lenyomva tartod a gombot és egyből megjelenik ez a lehetőség.

Ja, ez sokkal egyszerűbb, mint háromszor kattintani. Az almenük egyszerűen óriási időmegtakarítást jelentenek

- fogalmazott egy hozzászóló.

Hamarosan rengeteg újítást jelent be az Apple

Mint arról korábban már beszámoltunk az amerikai tech-óriás június 10-14 között a kaliforniai Cupertinoban lévő Apple Park központjában rendezi meg a WWDC fejlesztői konferenciáját. Várhatóan ezen az eseményen jelentik be az új operációs rendszert az iOS 18-at, de érkeznek a nagy vitát kiváltó AI-frissítések is - emlékeztet cikkében a Ladbible.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek