Királyi család

„Rosszul lettem, elborzadtam" - Harry herceg sokkot kapott

L.A.

Létrehozva: 2024.06.13.

A herceget megrázta az egész.

Harry herceg megosztott egy nehéz pillanatot, amikor állítólag hazugságokat írtak meg róla. Emiatt ráadásul bátyja, Vilmos herceg még dühösebb lett, mint ő maga.

Fotó: YouTube

Harry arról a szívszorító pillanatról mesélt, amikor bátyja mellette állt egy nehéz időszakban, ami miatt érzelmileg nehéz volt neki, így támogatást kapott testvérétől. Elmesélte, hogy egy hétoldalas újságcikk, amelyben kábítószerrel való visszaélésekkel vádolták, összetörte. A Spare című memoárjában Harry részletezte a 2002. januári incidenst, amikor a címlapon „Harry drogos szégyene” címmel közölték. A cikket hazugságnak titulálta, és kijelentette, hogy az nemcsak folyamatos kábítószer-használóként ábrázolja, hanem hamisan azt is állította, hogy nemrégiben volt rehabilitáción.

Harry azt állította, hogy egy újságíró néhány fotót készített róla, amelyeken egy külvárosi rehabilitációs központban járt hónapokkal korábban. Harry azonban nem rehabilitáción volt ott a drogok miatt, hanem jótékonysági munka miatt ment oda. Az újságíró azonban visszaélt ezekkel a képekkel, hogy alátámassza kitalált történetét. A sokkot kapott herceg megdöbbenve nézte a képeket, és olvasta a kitalált történetet.

Rosszul lettem, elborzadtam, elképzeltem, hogy mindenki, minden honfitársam olvassa ezeket, és elhiszi az egészet

- fogalmazott a herceg, aki azt is felvetette, hogy apja, III. Károly és leendő mostohaanyja, Kamilla szerepet játszhattak e pletykák terjesztésében, emiatt pedig még inkább fájt a szíve. Bár Vilmos támogatta Harry-t, azonban a herceg bevallotta, hogy Vilmos nem vette komolyan a szenvedését, és azt mondta neki, hogy a múlton semmi sem változtathat - írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek