Jövendölés

Nostradamus szörnyű jóslatára bukkantak III. Károlyról, még idén beteljesülhet

K. C.

Létrehozva: 2024.06.11.

Egy szakértő értelmezte a reneszánsz jövőbelátó mondatai.

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós (látnok), gyógyszerész. Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét.

 

Nemrég egy dermesztően pontos jóslatára bukkantak rá, ami III. Károly király uralkodásához kapcsolódik. Nostradamus szerint ugyanis még 2024-ben idő előtt véget érhet. 

Nostradamus, aki olyan eseményeket látott előre, mint a 9/11 és a megélhetési válság, 1555-ben megjelent Les Propheties című könyvében 942 jövendölést írt a jövőre vonatkozóan. Abban írta le, hogy 2024-ben drámai események várhatnak a királyi családra, mondván, hogy a „királyt” „erőszakkal elűzhetik”. A jós előtt az sem maradt rejtve kié lehet majd a brit trón. 

„A szigetek királyát erőszakkal elűzik... helyébe egy olyan ember lép, aki nem viseli a király jegyeit” - fogalmazott rejtélyesen Nostradamus, aki egyébként már bizonyított a királyi családdal kapcsolatos jövendöléseivel.

Megjósolta II. Erzsébet királynő 2022-ben bekövetkező halálát, és még a korát is helyesen tippelte meg. 

Mario Reading szakértő elemezte a szövegrészt arra jutott, hogy Nostradamus jóslata szerint a király lemondhat, és Harry herceg esetleg elfoglalhatja a trónt, annak ellenére, hogy most az ötödik a sorban. 

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek