Űrtámadás

"Megláttam a házak felett egy lebegő, fémes, csészealj alakú űrhajót" - Ufókat filmeztek Esztergom felett - Videó

E. R. A.

Létrehozva: 2024.06.20.

Régóta hisz Teleki Dániel a földönkívüliek létezésében. A fiatal férfi állítja, hogy többször látott már ufót, ám a legutóbbi észlelése még őt is nagyon meglepte.

Az utóbbi időben mintha elszaporodtak volna a különös jelenségek Magyarország egén. A mátyásdombi ufó és a Nagyvenyim felett lebegő alakváltó űrhajó óta már sokan meg sem lepődnek, ha valamit hasonlót látnak, észlelnek. Teleki Dániel (akinek nevét kérésére megváltoztattuk) is a szerencsések közé tartozik, aki nem is egyszer látott már ufót.

Dániel ufókat látott Esztergomban /
Dániel ufókat látott Esztergomban / Fotó(Illusztráció):   Pixabay

A házak felett lebegett

A fiatal férfi először két éve, 2022. októberében szúrt ki egy ufót az égen. Az Esztergomban élő Dániel akkor ősszel a Negyedik típusú találkozások című filmet nézte meg, és pár napra rá úgy érezhette, mintha ő is a filmbe csöppent volna. 

- Szeretem nézni a csillagokat, és ahogy azon az éjszaka figyeltem az eget, megláttam a házak felett egy lebegő, fémes, csészealj alakú űrhajót” – idézte fel Dániel az észlelését Borsnak, aki szerint sötét szürke színű volt az ufó

Felül-alul is voltak kör alakú fényes lámpái, a felsők fehérek voltak és kisebbek, több volt belőlük, mint az alsó fényekből. Alul izzó vörös lámpái voltak. Arra is emlékszem, hogy hangtalan volt.

 – folytatta az esztergomi férfi, aki sajnálja, hogy nem tudta a látottakat lefotózni, de azóta mindig magánál tartja a telefonját, hátha újra szerencséje lesz.

Nem is kellett olyan sokat várnia a férfinek, hiszen idén június közepén bevásárolni indult, amikor megtörtént vele az újabb "csoda".

- A munkásszállóra tartottam akkor este. Hirtelen megálltam egy parkban, és megint az eget bámultam. Kértem a földönkívüliek segítségét egy nagyobb problémám megoldásában. Gondolatban beszéltem hozzájuk, szívből kértem őket, hogy segítsenek. – idézte fel Dániel.

„Mintha vizsgálódott volna”

Elindult tovább, és nem sokkal utána villámcsapásként fogta el egy érzés. 

- Megálltam cigizni, és úgy éreztem, muszáj megint az égboltra nézzek. Ott voltak! Egyszerre két ufót láttam meg velem szemben az égen - mondta boldogan Dániel, aki ezúttal előkapta a telefonját, és levideózta a látottakat. Úgy véli, hogy: egy gömb alakú fényes, vélhetően alakváltó ufót és egy zöld színű űrhajót látott.

A fényes gömbszerű hajó hangtalan volt, mintha vizsgálódott volna. Mellette volt egy zöld fénylenyomat, egy olyan ufó, amit mintha az égre nyomtattak volna. Újra megkértem őket, hogy segítsenek. Ha visszatekintek az eseményre, mondhatom, hogy megkaptam a segítségüket

 – húzta alá Dániel.

Dániel szerint a két idegen segített neki megoldani a problémáját /
Dániel szerint a két idegen segített neki megoldani a problémáját / Fotó: Bors olvasó

Az esztergomi férfit nagyon meglepte a nyári ufójelenség. 

- Egyáltalán nem ijedtem meg tőlük. Érezni lehet, hogy nem ártó szándékkal vannak jelen, egyfajta békét árasztottak, ami felemelő, és ösztönző, tehát egyáltalán nem kell félni, tartani tőlük. Úgy gondolom, hogy ebben az évtizedben, azaz a közeli jövőben a nyilvánosság tudomást fog szerezni róluk – zárta szavait Dániel.

Mutatjuk a felvételt az ufókról!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek