Botrány

Magyar Péter többszázezres telefont tépett ki egy ismeretlen kezéből, majd a Dunába dobta

Létrehozva: 2024.06.24.

Amint az már több lap is megírta, Magyar Péter pénteken hajnalban egy budapesti szórakozóhelyen miután botrányos viselkedését többen is levideózták, erőszakkal magához vette, az egyik vendég kezéből kitépte a telefonját. Amit később a Lánchíd mellett a rakpart lépcsőjéről beledobott a Dunába.

Az ügyből rendőrségi feljelentés lett, a BRFK az érdeklődő orgánumoknak a következőt válaszolta:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

Amint a RIPOST elsőként adta hírül Magyar Péter péntekre virradóra nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett egy felkapott pesti, belvárosi szórakozóhelyen. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Egymás után alakultak ki  tettlegességgel fenyegető szituációk miután több hölgy férfipartnere, számon kérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők folyamatosan videófelvételeket is készítettek.

A RIPOST úgy értesült, hogy Magyar Péter  belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza-párti politikus botrányos viselkedését. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú, akik megerősítették, hogy Magyar erőszakkal elvette és zsebre tette az egyik vendég telefonját, amit később, ezt szintén többen látták beledobott a Dunába.

Miután nyilvánosságra került, hogy Magyar Péter botrányosan viselkedett egy szórakozóhelyen, - ahonnan végül  a biztonsági őrök kivezették,- a politikus kisebbíteni próbálja a történteket.

A közösségi médiában azt írta,  hogy  "több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban. Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és selfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra."

Csakhogy a szemtanúk egészen másról, lényegében botrányos részegségről számoltak be. Közben sorra terjednek az esetről készült videók és fotók.

Például amikor  a Tisza-párti politikus a földön csúszva mászik át egy sikoltozó nő lába között.

 Magyar Péter  négykézláb, egy táncoló hölgy lába között a padlón...

Videón is rögzítették amint Magyar Péter négykézláb mászik a földön...

Később még inkább eldurvult a helyzet. Magyar Péter  folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett.

Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Aztán egy üveg sört kezdett szétlocsolni, végül saját magát is szándékosan leöntötte. Ezután lépett oda a botrányt telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akitől fizikai erőszakot alkalmazva   elvette a nagy értékű telefonját, kicsavarta a kezéből.  A készüléket zsebre tette és nem volt hajlandó visszaadni.

Ezután folytatta a kötekedést. Az egyik szóváltás végül tettlegességgel végződött, a RIPOST-nak nyilatkozó szemtanúk állítják,  Magyar Péter  megütötte az egyik vendéget.  

A szórakozóhely biztonsági őrei ezután szólították fel a távozásra. Magyar Péter nem volt hajlandó engedelmeskedni, ezért fizikai erőszakot alkalmazva bírták jobb belátásra.

Így vezették ki a botrányosan viselkedő politikust.

 

 

Miután kidobták a szórakozóhelyről Magyar Péter bizonytalan léptekkel  elindult  a Rakpart felé...

Több szemtanú állítja, hogy az erőszakkal elvett nagyértékű telefont zsebéből elővéve, a rakpart lépcsőjéről bedobta a Dunába.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek