Baleset

Barátja próbált fotót készíteni róla: több métert zuhant egy 15 éves fiú

KL

Létrehozva: 2024.06.23.

A gyermek súlyosabban is megsérülhetett volna.

Egy fiú az iskolai tanulmányúton 60 láb (több mint 18 méter) magasról lezuhant egy szikláról, miközben az egyik barátja fotót készített róla.

Hegy, hegymászó, túrázó
Fotót akartak készíteni a szikla szélén, de megtörtént a baleset Fotó: Pexels (Illusztráció!)

A 15 éves fiú a Dorset állambeli Studlandben lévő Old Harry Rocks-hoz tartott az osztályával, épp egy kicsit megállt pihenni és fotózkodni, amikor egyik pillanatról a másikra eltűnt a szakadék szélén. A parti őrség szerint csoda, hogy nem sérült meg súlyosan a péntek délutáni incidensben.

A gyermek egy kavicságyon landolt, ahová több mentőcsapatot is riasztani kellett. A fiú könnyebb sérüléseket szenvedett, egy kisebb vágás keletkezett a fején és néhány karcolás lett a hátán. A diákot alapos orvosi kivizsgálás után visszaengedték a csoportjához, majd felhívták a figyelmét arra, hogy ne menjen sziklák széléhez.

Információink szerint a csoportnak volt egy kis pihenőideje, és az egyik fiú ez idő alatt azt akarta, hogy a barátja fényképezze le őt a szikla pereménél

- nyilatkozta a The Sun-nak Ian Brown, a Swanage-i parti őrség állomásvezetője, aki köszöntetet mondott a kollégiának a sikeres mentésért.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek