Mellbevágó

„Anya nem ébredt fel” – Zokogta a hercegnőruhába öltözött 5 éves lány az oviban

K. C.

Létrehozva: 2024.06.11.

Megmentette anyukája életét egy bátor ötéves kislány.

Poppy Davies a hálószobájában talált rá eszméletlen édesanyjára, Leishra. A bátor kislány egész éjjel az édesanyja mellett maradt, mielőtt reggel segítséget kért volna a tanáraitól. Az ötéves kislány hercegnős ruhát és gumicsizmát viselve sétált otthonról az iskolába, hogy elmondja a tanító néninek: „Anyu a földön fekszik, és nem tudom felébreszteni”.

kórház, folyosó
Fotó: Unsplash.com

Két tanár is azonnal Poppy otthonához sietett, ahol megtalálták Leishát a padlón. Mentőt hívtak hozzá, majd miközben a mentők az anyuka életéért küzdöttek, rendesen felöltöztették Poppyt és visszavitték az iskolába. Leishát mesterséges kómába helyezték, miután kétszer is leállt a szíve.

„ Amikor felébredtem, nem tudtam mozgatni a testemet, és légcsőmetszést kaptam, így nem tudtam beszélni. Anyám megsimogatta a hajamat, és azt kérdezte: „Jól vagy?”. Bólintottam, és akkor tudták, hogy visszatértem. Három hétig nem tudták, hogy agykárosodásom van-e” – mesélte Leisha. 

Néhány héttel korábban Leishának kórházban kellett feküdnie, ahol bélcsavarodás miatt megműtötték. Miután visszatért a munkahelyére, rosszul érezte magát, és a lábai és az arca is megduzzadt. Leisha csak később megtudta, hogy szeptikus sokkot kapott és az egyik tüdeje csak 15 százalékban dolgozott. 

„Hihetetlenül büszke voltam rá. Egy hónapig nem láttam őt, de amikor eljött hozzám, teljesen összeomlottam. Azt gondoltam magamban, hogy annyira felnőttnek tűnik, és úgy éreztem, hogy sok mindenről lemaradtam. De hálás voltam, hogy itt vagyok, hogy a lányomnak van egy anyukája, és az anyukámnak van egy lánya. Nagyon érzelmes volt” – tette hozzá hálásan az édesanya.

Leisha, aki mentális egészségügyi dolgozó, elmondta, hogy az utolsó dolog, amire emlékezett, mielőtt összeesett és elvesztette az eszméletét, az az volt, ahogy Poppy hercegnői ruhában táncolt. Ugyan nincsenek emlékei ebből az időből, de élénk és ijesztő álmokat látott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek