Tragédia

"Vigyázz magadra, szeretlek" - ezek voltak az utolsó szavai a páromnak, másodpercekkel később halálra gázolták a szemem láttára

K.B.

Létrehozva: 2024.05.25.

Az anyuka éppen az újszülött babájukat tartotta a karjában.

Megrázó és szívszorító tragédia történt a tengeren. A 28 éves Ali Watson, és a barátnője a 31 éves Charlotte Lescott éppen a közös kisbabájukkal vett részt egy hajókiránduláson, amikor szörnyű baleset történt. A férfi ki akarta próbálni a jet-skizést, amikor az oktatója véletlenül halálra gázolta őt a saját járművével. Az incidenst a saját szemével nézte végig az élettársa, és a néhány hónapos csecsemőjük. Charlotte most a Metronak árulta el, hogy mik voltak az utolsó szavai hozzá a párjának, mielőtt örökre elvették tőle az életét.

Charlotte a hajón maradt a kislányukkal Soulieval, amíg Ali felült egy jet-skire, de szinte azonnal megtörtént a baj, a kirándulást vezető jet-ski oktató ugyanis véletlenül elgázolta a férfit, aki szinte azonnal belehalt a sérüléseibe. A baleset még 2020 decemberében történt, de azóta sem derült ki, hogy felelősségre vonták-e az oktatót a gondatlanságból elkövetett emberölésért.

A babával a hajón maradtam, és a szemtanúja voltam annak, ahogy meghal a párom. Az utolsó dolog, amit mondott nekem, az volt, hogy "vigyázz magadra, szeretlek". Végig néztem a balesetet, de először nem gondoltam a legrosszabbra. Azt hittem, hogy csak eltört a lába, nem is gondoltam arra, hogy belehalhat. Amikor néhány perccel később egy barátom azt mondta, hogy le kell ülnöm, mondania kell valamit, akkor már tudta, hogy mit fog mondani 

- árulta el a gyászoló édesanya a lapnak.

Charlotte a tragédia óta azért küzd, hogy felhívja a figyelmet rá, hogy az emberek kössenek életbiztosítást, ugyanis a haláleset után nem csak a szívét törte össze, hanem pénzügyi csődbe is juttatta a családjukat, és nagyon nehezen tudta csak hazajuttatni a barátja holttestét. Ráadásul mivel "csak" élettársi viszonyban voltak, Ali pénzéhez és vagyontárgyaihoz nem tudott hozzájutni a nő. 

Szégyelltem megkérdezni a családomat, hogy "tudnátok segíteni anyagilag? Ilyenkor nem akarsz a számlák kifizetésére gondolni. Nem tudtam működtetni az életemet, közben viszont a világ folytatta a dolgait" 

- zárta sorait Charlotte, aki azóta szerencsére talpra tudott állni, és gyakran mesél a most már 4 éves kislányának az apukájáról.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek