Verőcei halálhajó

Verőcei hajótragédia: isteni szerencsével maradt le a végzetes útról Daniella testvére

B. T.

Létrehozva: 2024.05.22.

A jelenleg is eltűntként keresett B. Daniella testvére, Regina is hivatalos volt a tragédiába torkolló bulira. A profi táncosként ismert nő azonban lemondta az eseményt.

Egy egész ország lélegzetvisszafojtva figyeli annak a horrorisztikus szombati (május 18.) verőcei balesetnek a fejleményeit, ami több fiatal életét is követelte. Ismeretes: egy nyolc tagú társaság motorcsónakkal indult el aznap egy fesztiválról, azonban út közben összeütköztek egy szállodahajóval. Bár a 110 méter hosszú Heidelberg tovább siklott a vízen, a motorcsónak a összetört és a fiatalokkal a fedélzetén elsüllyedt.

A kutatás jelenleg is folyik, nagy erőkkel keresik az eltűnt fiatalokat Fotó: Bors

Az egyikük ugyan súlyos sérülésekkel kiúszott a partra, de a többieknek nyoma veszett, eltűntek a habok között. Bár azóta a 20 éves B. Boglárka és a 39 éves E. Adrián holttestét megtalálták, ötüket még mindig keresik. Köztük Bogi párját, a fiatal lányt frissen eljegyző 19 éves Marcit, és Bogi legjobb barátnőjét, a csónak legfiatalabb utasát, a 18 éves B. Daniellát. Bogi és Daniella ugyanis testi-lelki jó barátnők voltak, Daniella pedig szívből örült, hogy legjobb barátját eljegyezték:

- Nagyon és önzetlenül örült a legjobb barátnője boldogságának. Lelkesen készülődött erre az estére, nagyon várta már. Nyilván boldog volt, hogy Bogi és Marci eljegyezték egymást - mondta a lányok egyik ismerőse. Hozzáfűzte, hogy a fiatal még vidám képet is posztolt a vidám készülődésről, alig pár órával a tragikus baleset előtt. Ahogyan Bogi, úgy Daniella családja is összetört a baleset után:

Szegény Daniellát még keresik, az anyukája összeomlott, egész nap zokog a házban, nem tudom, hogyan éli túl a tragédiát. Daniella testvére, Regina is összetört lélekben, mert nem csak testvérek, de barátok is voltak ők ketten

 - fűzte hozzá az ismerős.

Danielláék kapuján egy rózsa jelzi a tragédiát. A család összeomlott a baleset után Fotó: Bors

Úgy tudjuk, hogy Daniella és Regina nem csupán testvérek, de legjobb barátok is voltak, Bogival hárman szinte testvéri egységet alkottak.

Regi is mindig ment velük, amikor csak ideje engedte. Viszont ő profi táncos, nem sokkal a baleset előtt még versenye is volt külföldön. Korábban Daniella is táncolt, de végül Regi futott be profi karriert 

- mesélték a testvérpár ismerősei. Azt is elárulták, hogy Regina a végzetes bulira is hivatalos volt.

Hallottuk, hogy erre a bulira is hívták, ő azonban most nem ment el, szerintük a táncos kötelezettségei vagy az edzések miatt. Ez mentette meg az életét. A lány teljesen összeomlott a történtek után. Nagyon sajnáljuk a gyászoló családot

 - mondta a Borsnak az ismerős.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek