Rakpart

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék végleg szétvernék Budapest közlekedését

N.T.

Létrehozva: 2024.05.21.

A hivatalos közúthálózati térkép jelzései azt mutatják, hogy a Pesti alsó rakpart Karácsony Gergelyék terve szerint végleg le lesz zárva az autók elől - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje közöségi oldalára feltöltött keddi videójában.

Szentkirályi Alexandra hozzátette: ezt a tervet maga Karácsony Gergely nyújtotta be, és már el is fogadtatta a "Gyurcsány-vezette fővárosi közgyűléssel".

Szentkirályi Alexandra
Fotó:   Facebook

Ha Karácsonyékon múlik, akkor nem sokáig lehet már autóval közlekedni a Rakparton

- fogalmazott a kormánypárti főpolgármester-jelölt, aki kijelentette Karácsony Gergely terve szerint hétköznap, munkanapon, tanítási időben is, tehát végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot.

A közúthálózati tervvel, amit a "Gyurcsány-vezette Fővárosi Közgyűlés" el is fogadott, "bevinnék a kegyelemdöfést" a budapesti közlekedésnek - állította.

Egy biztos - hangsúlyozta -, "ha nem váltjuk le a Gyurcsány-Karácsony családot, akkor egész évben le lesz zárva a rakpart: még nagyobbak lesznek a dugók, tovább nő a légszennyezettség". Tiltani tudnak, de az építkezés már nem megy. 

Karácsonyék csúnyán lebuktak, nem érdemelnek több esélyt

- vélekedett.

Szentkirályi Alexandra szerint június 9-én erről is döntenek a szavazók: viszlát rakpart, vagy viszlát Gyurcsány és Karácsony.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek