Tűzeset

Égő házból mentette ki a pizzafutár a négygyermekes családot

B. V.

Létrehozva: 2024.05.16.

A férfit az adrenalin hajtotta, nem is érezte, hogy megsérült. Kórházba került.

Nick Bostic pizzafutár úgy érezte magát, mintha egy szuperhősfilmben volna és több élete lenne, amikor is befutott egy égő házba, hogy megmentse az ott élőket. Saját életét kockáztatva végül ez sikerült is neki még úgy is, hogy a végén a második emelet ablakából kellett kiugrania egy 6 éves kislánnyal a kezében. Nick, aki azért járta az utcákat éjszaka, hogy kiszellőztesse a fejét a barátnőjével való veszekedés után, végül négy gyermek és egy nő életét mentette meg.

tűz, lángok
Gondolkodás nélkül az égő épületbe rohant. Fotó: pexels

Nick-et elmondása szerint az adrenalin irányította. Hősies tettét az időközben kiérkező rendőrök testkamerája rögzítette. Az egyik ilyenen a következő kétsébeesett kérdés hallatszik tőle:

Jól van a baba? Kérlek mond, hogy jól van baba. 

- esdekelt a pizzafutár, aki első körben egy egyéves, egy hat éves és egy 13 éves testvér triót tudott kivinni. Rájuk épp felnőttkorú testvérük Seionna vigyázott, aki az emeleten kereste a negyedik kiskorút, Kaylanit. Szüleik épp randivacsorán voltak, de amint Seionna hívta őket, azonnal rohantak haza.

Mély levegőt vettem, rohantam és megragadtam Kaylanit. A füleim segítségével találtam rá. 

- közölte Bostic. 

David, a gyerekek apja így emlékszik a pillanatra, amikor a házhoz értek:

Emlékszem, ahogy odaértünk csak rohantam miközben Seionna azt mondta, nem találja Kaylanit. Erre az egyik rendőr közölte, hogy a mentőben van, majd elmondta, mit tett Nick. Sírni kezdtem. A legrosszabb az volt, hogy nem voltam ott, hogy segítsek nekik. Kaylani azt mondta, apa, kerestelek.

 A család otthonaszinte teljesen leégett. Nick füstmérgezést, kézsérülést és egyéb sebeket szerzett. Kórházba vitték, két nappal később engedték csak ki. Hősies tettéért kitüntették - írj az UNILAD.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek