Szívtelen

Népharag zúdul az óvónőre, aki kegyetlen dolgot tett az egyik síró gyerekkel

B.

Létrehozva: 2024.05.19.

Egy másik gyermekkel próbálta leplezni a szörnyű tettét.

Öt hónapra rács mögé került és népharag zúdult egy óvodai dolgozóra, aki kegyetlen dolgot művelt az egyik kisgyermekkel. A biztonsági kamerák minden rögzítettek.

Helen Walker ételmaradékkal tömte be egy gyermek száját azért, hogy hagyja abba a sírást. Majd megpróbálta egy másik gyermekkel leplezni a szörnyű tettét, de a biztonsági kamerák lebuktatták. A felvételeken jól látszik, hogy az óvodai dolgozó volt az, aki az ételmaradékot a síró gyerek arcába nyomta, majd közvetlenül ezután egy másik gyerekhez közelít, és megpróbálja őt rendbontóként beállítani.

A kegyetlen tett még 2023 februárjában történt, és miután kiderült, a szakértők alapos vizsgálatot végeztek, amely a bíróságon eredményre is vezetett. A szívtelen óvónő most öt hónapra a rácsok mögé került. A hatóságok arról adtak ki közleményt, hogy az óvoda dolgozóit és a vezetőséget is dicséret illeti, amiért azonnali lépéseket tettek Helen Walker ellen, és értesítették a rendőrséget. Ők mindvégig támogatták a nyomozást.

Az óvodai dolgozó egyébként korábban egyszer már bűnösnek vallotta magát egy gyermek elleni bántalmazásban - írja a DailyStar.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek