NASA

Halálra rémült a NASA attól, amit talált - azonnali hatállyal lefújták a kilövést

Létrehozva: 2024.05.24.

Rettenetes dologra jöttek rá.

Amióta az ember lemászott a fáról és értelemmel bíró lény lett, gondolkodik azon, hogy vajon honnan jöttünk és minek köszönhetjük az életünket. Évezredek óta ilyen kérdések fontolgatása közben a csillagokat fürkésszük, és a halottaink lelkét is ott, a fények között keressük. Talán ezért ennyire fontos az emberiség számára az, hogy megismerje az Univerzum titkait. Mert miközben a világegyetemet vizsgáljuk, saját magunkról próbálunk meg többet megtudni: hogy honnan jöttünk, mi a célunk, kitől származunk.  A technológia rohamos fejlődése óta a csillagászatra is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk. Immáron tudunk olyan gépeket építeni, amelyeket kirepíthetjük az űrbe, hogy felvételeket készítsen, sőt már embereket is tudunk küldeni az űrbe. Most azonban a NASA megdöbbentő felfedezést tett, ami miatt azonnal le is kellett fújniuk az egyik fontos projektjüket. 

Az ember tudni kívánja az univerzum titkait

A Boeing a piac egyik legjelentősebb vállalata, amely repülőgépek, forgószárnyas légijárművek, rakéták és műholdak tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Mostanában azonban egyre több a probléma a cég gyártmányaival, ami egyre több bosszúságot okoz a megrendelőknek, sőt emberi életeket is követelt már. A NASA most egy olyan dolgot vett észre, amitől először halálra rémült, most pedig tombola  haragtól. 

A Boeing oroszlánrészt vállalt a Starliner űrszonda megépítésében, az űrkutató központ pedig nagyon sok eredményt remélt ettől a projekttől, ezért is költöttek rá 1,5 milliárd dollárt. Május 7-én lőtték volna ki a szondát, azonban a kilövés során meghallották, hogy szivárog. Ezután május 17-én is megkísérelték a kilövést, azonban az előkészületeknél ismét észrevették, hogy szivárog belőle a hélium. Tartós hibát fedeztek fel tehát a meghajtóban, aminek javítása időbe telik. A kilövést elhalasztották, pontos dátumot nem tűztek ki - írja a The Sun

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek