Rejtély

Az egész ország a 86 éves Erzsi nénit keresi, te is segíthetsz megtalálni!

IF

Létrehozva: 2024.05.15.

A 86 éves Erzsi nénit az egész ország keresi, az idős asszonyt keresőkutyákkal sem tudták megtalálni, bár az ebek egy pontig követni tudták az eltűnt nyomát.

Kétségbeesve keresi családja a 86 éves Erzsi nénit. Lovasi Józsefné Kiss Erzsébet május 13-án tűnt el a bácsalmási Óalmás tanya egyik házából. Az idős asszony azóta nem adott magáról életjelet. Unokái nagyon aggódnak miatta, ugyanis a néni demens, ami megnehezítheti a keresést. Sajnos eddigi kutatás tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

A Bajai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Lovasi Józsefné bácsalmási lakos eltűnése ügyében.​ A 86 Erzsi néni május 13-án este 6 óra körül a bácsalmási Óalmás tanyáról ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta is ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

A rendőrség nagy erőkkel keresi, de sajnos eddig sikertelenül. Lehet, hogy valaki esetleg felvette az út szélén... 

– mondta el lapunknak az asszony egyik rokona. 

Rengetegen aggódnak Erzsi néniért, eltűnését követően azonnal keresés is indult. A Bajai Rendőrkapitányság a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület segítségét is kérte. Az egyesület a felkérést követően a délutáni órákban 5 fővel, technikai eszközökkel és 2 személykövető kutyával indultak a megadott helyszínre. Megérkezésükkor már folyt az idős hölgy keresése, így a helyszínen lévő vezető rendőrségi ügyeletessel folytatott megbeszélést követően csatlakoztak a rendőrökből és polgárőrökből álló keresőcsapathoz.

A rögzített szagmintáról indított kutyák, kivétel nélkül egy adott pontba, azaz egy adott kereszteződéshez vezették a kereső csapatot, ahol nyomvéget jeleztek. A kutyák munkája alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a keresett személy, nagy valószínűséggel az adott pontról nem gyalogosan folytatta útját. 

 – számoltak be a keresésről. Elmondták, hogy a keresést a késő éjszakai órákban felfüggesztették, hiszen addig nem vezetett eredményre. Hozzátették: természetesen amennyiben sikerül tisztázni a körülményeket és szükség van rájuk, akkor a keresést folytatják.

Erzsi néni kb. 150 cm magas, vékony testalkatú. Középhosszú, ősz haja van. Eltűnésekor a képen látható sötétkék-fehér kötött hosszú ujjú felsőt, zöld színű zárt gumipapucsot és szürke nadrágot viselt. 

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható időskorú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek