Gondatlanság

„Meg is halhatott volna” - súlyos sérülést szenvedett egy 4 éves kislány az oviban

Létrehozva: 2024.05.19.

Az anyuka majdnem szívrohamot kapott.

Egy anya elborzadt, mert a speciális nevelési igényű kislánya „akár meg is halhatott volna”, miután az arca tiszta vér volt és zúzódások borították, amikor kijött az óvodából.

Hátborzongató szellem történetet élt meg Alexa és kislánya
A kislány arca vérben úszott, amikor érte mentek az óvodába Fotó: Dikushin Dmitry (Illusztráció!)

Lorretta elmondta, hogy április 23-án adta be a négyéves Kiana-t, a kelet-londoni Busy Bees óvodába. Nem sokkal később az anyuka kapott egy hívást, és közölték vele, hogy Kiana összetűzésbe került egy másik gyerekkel. Lorretta megkérte az édesanyját, hogy menjen el Kiana-ért - aki megdöbbenve tapasztalta, hogy unokája arca tiszta vér.

Amikor odaértem, majdnem szívrohamot kaptam. Kiana arca teljesen feldagadt az egyik oldalon. Csak pislogott. Örülök, hogy a lányom életben van. Őszintén úgy érzem, meg is halhatott volna aznap. Annyira sebezhető

- mondta kétségbeesetten az anyuka.

A Busy Bees munkatársai szerint Kiana összetűzésbe keveredett egy másik gyerekkel - és ez valahogy véres verekedésbe torkollott. Jonathan Boddy szóvivő biztosította, a szülőket, hogy az óvoda munkatársai megfelelően kezelték az incidenst.

− Teljes körű vizsgálatot folytattunk a történtekről, és meggyőződtünk arról, hogy bár szerencsétlen esetről van szó, a személyzet egyik tagja sem hibázott - hangsúlyozta a szóvivő.

A Redbridge-i Tanács helyi hatósága kivizsgálta az esetet, és megállapította, hogy nem talált az óvodában a gyermekek biztonságával kapcsolatos problémákat.

Ugyanakkor Lorretta szerint a lánya nem olyan mint régen. Az anyuka elmondta, hogy vannak napok, amikor minden ok nélkül elkezd sírni és olykor összerezzen, ha túl gyorsan közelítenek hozzá a szülei.

Lorretta azt állítja, hogy az óvoda az együttérzés hiányát mutatta neki, és kérte az Ofsted oktatási felügyelőt, hogy vizsgálja ki az esetet. Az anyuka a rendőrséggel is felvette a kapcsolatot, de közölték vele, hogy nincs bizonyíték arra, hogy az történteket rendőrségi ügyként kezeljék - írja a The Sun.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek