nem semmi

Magyar Péter édesapja meglopta, zsarolta, késsel fenyegette a saját rokonát

Létrehozva: 2024.05.29.

A Mandinernek szólalt meg először Molnár Miklós, akit Magyar Péter nagybátyja és édesapja megkárosított.

Kitálalt Magyar Péter unokatestvérének volt férje arról, hogyan károsította meg egy pálinkafőző cégen keresztül a Magyar család. Molnár Miklós a Mandinernek adott exkluzív interjújában aláhúzta, hogy a „Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek”.

Magyar Péter édesapja meglopta, zsarolta, késsel fenyegette a saját rokonát

„Tönkretették a családomat, és fenyegettek” 

- így elevenítette fel a Magyar családban töltött éveit a Mandinernek Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje. A férfi csaknem tíz évvel ezelőtt alapított közös pálinkafőzdét Magyar Péter nagybátyjával, Magyar Józseffel. A cég jogi tanácsadója pedig Magyar Péter édesapja, Magyar István volt. Molnár Miklós az évek alatt több mint 80 millió forintot fektetett ebbe a vállalkozásba, azonban állítása szerint Magyar József és Magyar István ezt az összeget saját kezükre játszották, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat saját nevükre íratták. 

Molnár Miklós szerint a Magyar család lopott, csalt, sikkasztott és közokiratot is hamisított a családi vállalkozással összefüggésben. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik.

Magyar-Molnár Pálinkaház

"A Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek"

– fogalmazott Molnár Miklós. A férfi most az állítja: őt rendszeresen fenyegették. Molnár Miklós szerint Magyar Péter mindvégig tudott a vállalkozásban történt törvénytelenségekről és többször segített is édesapjának.

Magyar Péter most a Mandiner kérdése azt állította utoljára 10 éve találkozott Molnár Miklóssal, a pálinkafőzdével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, és felszólította a riportert, "hogy ne feszítse tovább a húrt".

 

Az ügyben a Mandiner kereste Magyar Péter nagybátyját is, Magyar József azonban a lap kérdéseire nem válaszolt.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek