Hírek

Megrázó részletek derültek ki: ötéves gyerek zuhant ki a tizenötödik emeletről

B. V.

Létrehozva: 2024.05.26.

Mint kiderült, a mentőket nem is a családja, hanem a szomszédok hívták ki.

Mint korábban megírtuk, a napokban tragikus körülmények között életét vesztette egy mindössze öt éves kisfiú Londonban. A gyermek egy panellakás 15. emeletéről zuhant ki a konyhai ablakból. Hiába hívták hozzá már a mentőket, a helyszínen halottnak kellett nyilvánították. A történteket a helyi hatóságok balesetként kezelik. Most újabb, szívszorító részletek derült ki a történtekről.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Újabb részletek derültek ki Aalim haláláról. Fotó: @Pexels

Először is, a mentőszolgálatot a szomszédok hívták ki. A kisfiú holttestét apja találta meg, aki hazaérve vette észre fiát az épület előtt. Az ő kétségbeesett kiáltásaira lettek figyelmesek az ott lakók, utána érkeztek meg a mentők. Ők megállapították, hogy az előkészítő iskolába járó kisdiák olyan tramuatikus sérüléseket szenvedett a zuhanás miatt, hogy szörnyethalt rögtön az esést követően. 

Az öt évestől, akit Aalim Ahmednek hívnak így búcsúzott iskolája és annak igazgatója Caroline Stone, aki így reagált most a történtekre:

Ahogy hallhattátok Aalim tragikus balesetben életét vesztette. Minden gondolatunk és imáival a családjával vannak.

A hatóságok azt közölték, a nyomozás jelenleg is zajlik annak ellenére, hogy kizárták az idegenkezűséget. Annak lezárásig azonban semmilyen új hírt nem közölnek. Aalim temetésére pedig közösségi gyűjtésbe kezdtek. Eddig ezer fontot, kb. 450 ezer forintot gyűjtöttek össze a család fájdalmainak, költségeinek, terheinek csökkentése érdekében - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek