Keresés

"Elpusztultunk és összetört a szívünk" - Segélykérést adott ki az édesanya, akinek két napja nem találják a folyóba zuhant fiát

K.B.

Létrehozva: 2024.05.23.

Az édesanya reménytelen küzdelmet folytat a fia után.

A 20 éves Jake Jones két nappal ezelőtt egy véletlen baleset során beleesett a brit Wye folyóba, és nem tudott partra úszni. A barátai azonnal értesítették a mentőszolgálatokat, amelyek az elmúlt 48 órában átvizsgálták a folyót, de nem találták meg az eltűnt fiatalembert. A két napos mentőakció után Jake édesanyja Louise könnyek között adott ki segélykérő nyilatkozatot, hogy segítsenek megtalálni az elveszett gyermekét.

A The Sun számolt be róla, hogy  Jake kedd este 18:35 körül zuhant a vízbe, és a parti őrséget azonnal a helyszínre riasztották, de nem találták meg a Wye vizében a fiút. Ennek ellenére gyalogosan, és vízi járművekkel is elkezdték átvizsgálni a folyót, de 48 óra alatt nem találták meg sem élve, sem holtan a fiatalembert.

Sajnos Jaket még mindig nem találták meg. Elpusztított minket ez a hír, és összetörte a szívünket. Arra kérek mindenkit, hogy legyetek éberek, és segítsetek a fiamnak, ha meglátnátok őt. Szeretném megköszönni a segélyszolgálatok eddigi támogatását, és azt, hogy folyamatosan segítenek nekünk. 

- mondta el az édesanya a lapnak.

A kutatás folytatódik, a rendőrség szemtanúkat keres, és azoknak a hajókapitányoknak is várják a jelentkezését, akik esetleg az incidens idején éppen a hajóikon tartózkodtak.

Nem ez az első eset a héten

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, kísértetiesen hasonló tragédia történt a hét elején szintén Angliában. Ott két fiú játszott a Tyne folyó mellett, amikor mind a ketten beleestek a vízbe, és az egyikük életét veszítette, a másikuk pedig súlyosan megsérült az incidens során.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek