Jövő

"A Covid-19 semmi volt ahhoz képest, ami vár ránk" – ígéri az élő Nostradamus

G.X

Létrehozva: 2024.05.26.

A jós, akinek már több jövendölése bejött, aggasztó híreket közölt.

Örök kérdés, szeretnénk-e valóban tudni a jövőt, vagy pedig jobb vakon tartanunk a végzetünk felé. És vajon ha tudjuk, mi vár ránk, képesek lennénk megváltoztatni a dolgok kimenetét, vagy épp ezáltal idézzük elő azt, amit el szeretnénk kerülni? Ezekre a kérdésekre még talán az "élő Nostradamusként" emlegetett jós, a 37 éves Athos Salome sem tudja a választ, sok másra azonban igen. A jövendőmondó állítja: nem csak II. Erzsébet halálát, a Titan tragédiáját, de a koronavírus-világjárványt is előre látta. Most ez utóbbihoz hasonlatos, ám a korábbiaknál sokkal végzetesebb vírus közeledtét vetíti elő.

koronavírus, vírus, Covid-19
Salome szerint olyan vírus csap le az emberiségre, amihez képest a Covid-19 semmi nem volt  Fotó: Pixabay

Az emberiségre újabb halálos vírussal vívott harc vár, mely ráadásul még idén, 2024-ben megkezdődik. Ez ráadásul sokkal durvább lesz, mint a koronavírus-pandémia, jóval tovább tart majd, és a hatását is hosszabban fejti majd ki az egész emberiségre. Ugyan arra vonatkozóan nem árult el részleteket, hogy milyen hosszú világjárvány-időszakra kell felkészülnünk, arról azonban több alkalommal is beszámolt a jóslata kapcsán, hogy ez az új vírus ezúttal nem Kínából indul majd ki, hanem a Déli-sark jege alól.

Ez lesz a történelem legnagyobb kaszása

 – magyarázta.

Salome másik, 2024-es jóslata szerint egyébként idén sokkal közelebb kerülünk ahhoz, hogy elhunyt szeretteinkkel beszélgessünk – méghozzá a mesterséges intelligenciának hála. Hozzátette: ez nem csupán egy technológiai áttörés lesz majd, de megérthetjük általa, mit is jelent maga az élet és mi a célja.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek