szerelem

26 éves szerelmétől vár gyermeket a 63 éves nagymama - egy világ szurkol most nekik

Létrehozva: 2024.05.14.

Reméljük, nem lesz majd komplikáció.

Manapság egyre jobban kitolódik a gyermekvállalás. Míg korábban teljesen természetes volt, ha 17-18 éves lányok gyereket szülnek, addig az ma már szinte botrány. Két évtizede még az volt a divat, hogy a nők a huszonéves időszakukban vállalnak gyermeket, ma azonban ez az évtized még a tanulásról és a karrierről szól. A legtöbben tehát manapság a harmincas-negyvenes éveikben vállalnak gyermeket, ami egészségügyi szempontból sok kérdést vet fel. Most azonban egy olyan történet vált nyilvánossá, ami sokakat megbotránkoztatott. 

terhes nő, várandósság, babavárás
Nagymama korban válik újra édesanyává / Fotó: Unsplash.com

A 63 éves Cherylt nem lehet azzal vádolni, hogy életellenes. A hölgy hét gyermek édesanyja, valamint 17 unoka boldog nagymamája. Elképzelni sem tud szebbet annál, mint hogy gyermekek boldog ricsaja vegye körül. Ebben a korban azonban inkább az unokákat szokás várni, nem a saját gyermekeket. Chery jelenleg egy 26 éves fiúval jár, így tehát a korkülönbség közöttük 37 év. 

 

Bár sokan ellenzik ezt a kapcsolatot, mondván, hogy természetellenes, úgy néz ki, mégis gyümölcsöző. Mostanra ugyanis kiderült, hogy a 63 éves nagymama kisbabát vár. Az apa és az anya egyaránt nagyon örültek a gólyahírnek, és alig várják, hogy megszülessen a kicsi. Sokan azonban aggódnak Cherylért, ugyanis úgy gondolják, hogy már idős a gyermekszülséhez, emellett a fiú szándékaiban sem biztosak. 

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek