Királyi család

Műtétje óta most először látták Katalin hercegnét: vajon véget érnek a találgatások? – fotó

L.A.

Létrehozva: 2024.03.05.

A hercegnéről kevés hír érkezett az utóbbi időben.

Mint megírtuk, Katalin hercegnét kórházba szállították, ahol átesett egy hasi műtéten januárban. Erről a palota nyilvános közleményben számolt be, azonban a magánélethez való joga miatt bővebben nem árulták el, hogy milyen beavatkozáson kellett részt vennie a hercegnének. Most a kórházi kezelése óta először látták nyilvánosan Katalint.

UK Royals at Christmas carol service in London
Hosszú ideig semmit sem lehetett tudni Katalinról, vad pletykák indultak Fotó: Northfoto

A hercegnét hétfőn látták egy olyan járműben utazni, amelyet édesanyja, Carole vezetett az egyesült királyságbeli Windsori kastély közelében. Ez már csak azért is nagy dolog, mert idő közben a műtét óta megindultak a találgatások azzal kapcsolatban, mi baja lehet a hercegnének, és néhány olyan őrületes pletyka is napvilágot látott, miszerint talán válni készül, vagy tán plasztikáztatott, sőt, ennél meredekebb elképzelések is felröppentek – így most mindenki megnyugodhat.

A fotón Katalin napszemüveget visel, látszólag jól van, sőt, mintha kissé mosolyogna is. 

Amit a TMZ  viszont furcsáll, az az, hogy Katalin így bukkant fel először azután, hogy mindenki azt találgatta, hol van és hogy érzi magát – különösen azért, mert a részleteket titokban tartották. Korábban a palota annyit közölt, hogy húsvétig nem tudja ellátni a feladatait, amíg lábadozik a műtét után. Idő közben megnyugtatták az embereket, hogy sokat haladt a felépülésében. Tehát a kérdés még mindig megválaszolatlan: hol volt ezidáig és miért nem állt ki a nyilvánosság elé?

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek