Tragédia

Világra hozta csodaszép kislányát, majd meghalt a fiatal édesanya

P. E.

Létrehozva: 2024.02.12.

A 30 éves édesanya második gyermekét hozta a világra. A család vigasztalhatatlan.

Egy Las Vegas-i orvost bepereltek, mert „nem kezelte a szívfertőzését” egy anyánál, aki pár héttel azután halt meg, hogy megszületett lánya.

Fotó: GoFundMe

A 30 éves Cassie Medina tavaly február 7-én szült, majd később kiengedték a Centennial Hills Kórházból anélkül, hogy megemelkedett pulzusszám miatt kezelték volna – áll a perben. A kétgyermekes édesanya március 1-jén halt meg, miután szívbillentyű-cserén esett át súlyos fertőzés miatt. Összetört szívű családja most orvosi műhiba miatt pert indított Dr. Steven Harter ellen. Az orvosnak másik három ilyen pere is van...

„Aki olyan szerencsés, aki találkozott Cassie-vel, tudja, mennyivel homályosabb most a világ” – írta sógornője az emlékére létrehozott  GoFundMe-oldalon. Olyan ragyogó fény volt, és valóban gyönyörű ember kívül-belül” – írta Radley Medina. "Cassie mindig másokat helyezett előrébb, mint maga. A kedvesség és a kegyelem megtestesítője volt. Megszakad a szívem a bátyámért és az unokahúgaimért” – tette hozzá. 

Cassie alig egy hónapot tölthetett együtt második kislányával, akit rajongásig szeretett. Cassie a terhessége alatt vérmérgezést kapott, de erre nem jöttek rá az orvosok. A fertőzés következtében megsérültek a szívbillentyűi, amelyek helyreállítása műtétet igényelt. Sajnos röviddel a műtét után a lehető legrosszabb kimenetel következett be.

Cassie férje, Joshua és két lányuk, Mila és Rosalie magára maradt. A család próbál nekik segíteni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek