Botrány

„Húzz a p*csába” - fuccsba ment a nászút

KL

Létrehozva: 2024.02.25.

A férfi nem úszta meg szárazon a dolgokat. Felelnie kellett tettéért.

Nem volt hajlandó abbahagyni az e-cigarettázást, ráadásul csúnyán beszólt a kapitánynak egy angol férfi, aki újdonsült feleségével nászútra ment repülővel Görögországba.

repülő, repülőgép, repülőtér
A férfi viselkedésével mindenkinek kárt okozott Fotó: Unsplash

Christopher Thomson újdonsült feleségével Santorini szigetére indult, a beszállás előtt pedig már mindketten részegek voltak. A 43 éves férfi még akkor is e-cigarettát szívott, amikor elfoglalta a helyét a repülőn, a vapezést pedig a légiutas-kísérők kérésére sem volt hajlandó abbahagyni.

Ezután maga a kapitány próbálta őt jobb belátásra bírni, amire Thomson a következőt válaszolta neki:

Húzz a p*csába!

A kapitány túl kockázatosnak ítélte meg az ittas férfi viselkedését, ezért nem volt hajlandó felszállni. A járatot végül törölték, Thomsont pedig a rendőrök letartóztatták. Amikor beültették a rendőrautóba, a férfi kiabált a feleségének, hogy filmezze le az esetet, valamint keressen ügyvédet.

A bíró ítélethirdetéskor kimondta, hogy Thomson a viselkedésével veszélyt jelentett az utastársaira, ráadásul azzal, hogy a járatot törölték hatalmas károkat okozott a légitársaságnak. A férfi 10 hét börtönt kapott, amelyet egy évre felfüggesztettek, és 180 óra közmunka elvégzésre kötelezték - írja a New York Post.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek