tragédia

Teljes terjedelmében gyulladt ki egy panelház: 9 halott, köztük egy újszülött és egy kisgyerek

Létrehozva: 2024.02.24.

Több ember eltűnt.

Rettenetes látvány tárult azok szeme elé, akik twittereznek. Nagyon rövid idő alatt bejárta ugyanis az internetet az a sokkoló felvétel, miszerint a spanyolországi Valenciában teljes terjedelmében kapott lángra egy nagy társas ház. A szél miatt gyorsan terjedtek a lángok, ráadásuk az épület könnyen gyulladó anyaggal lett burkolva. A horrorisztikus látvány beleégett minden ember szemébe, és sajnos nagyon sok a halálos áldozat. 

Pokoli lángok csaptak fel / Fotó: @estella_carlos, X

Az egész tragédiát dokumentálták. Azt még vizsgálják, hogy pontosan mi okozta a tüzet, az azonban biztos, hogy tegnap 17:37-kor a hetedik emeleten csaptak fel a lángok. Az egész lakás égett, és a tűz az ablakon is átjutott. Az erős szél átfújta a ház más területeire is a lángokat, s mivel könnyen gyulladó anyaggal van szigetelve a ház, az egész épületre kiterjedtek a lángok. Alig 11 perccel később már az egész ház lángolt, és akkor már 9 lakást pusztított. 18:17-kor már teljes terjedelmében égett a ház, 18:22-kor pedig már szinte semmit nem lehetett látni a füsttől és hamufelhőtől. A tűz valamennyi lakáson végigsöpört, és tönkretett mindent.

 

Először 10 halottal számoltak, de kiderült, hogy egy ember csak eltűnt, halála még nem bizonyos. Az azonban biztos, hogy egy fiatal családot is kiirtott a tűz: meghalt az anyuka és az apuka, a hároméves kisfiuk és a 15 napos csecsemő kislányuk is - írja a The Sun

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek