Megölt család

Nincsenek szavak, édesanyja mellett halt meg a hétéves kisfiú

Bors

Létrehozva: 2024.02.21.

A gyermek és a szülei életét sem tudták megmenteni. A rendőrség még vizsgálja, hogy miért kellett meghalnia a családnak.

A sydney-i rendőrség szerint egy taekwondo oktató megölte 7 éves tanítványát és a fiú szüleit. Az edzőt, akinek az indítékai nem ismertek, három rendbeli gyilkossággal vádolják, jelenleg letartóztatásban van.

A történtek azután láttak napvilágot, hogy az oktató hétfő este bement a kórházba, ahol azt állította, hogy egy szupermarket parkolójában támadtak rá, de gyanús volt az orvosoknak, hogy test szerte "szúrt, vágott sérüléseket" szenvedett - írja az abc News. Értesítették a rendőrséget és a nyomozás során kiderült, hogy a 41 éves férfi az edzés után végzett a gyermekkel és az édesanyjával, majd a család otthonához ment, ahol az apukát is megölte. 

Az ügy kapcsán azt tudni lehet, hogy a kisfiú rendszeresen járt a férfi edzéseire. Egy meg nem nevezett forrás szerint az anyát és a fiát megfojtotta az elkövető, az apát pedig halálra késelte.

Semmilyen figyelmeztető jel nem volt. Teljesen váratlanul történt a bűncselekmény. 

- nyilatkozták a hatóságok, akik szerinte egyelőre nem úgy tűnik, hogy a férfi előre kitervelte a gyilkosságot. Azt még vizsgálják, hogy pontosan milyen kapcsolat lehetett még az elkövető és áldozatok között.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek