Korkülönbség

"18 éves vagyok, a párom 60, a trollok folyton bántanak minket"

P. E.

Létrehozva: 2024.02.11.

A kommentelők szerint a lány súlyos apakomplexussal küzd.

Egy fitnesz-influenszer egy 42 évvel idősebb férfival randevúzik - a trollok szerint súlyos apakomplexusa lehet a fiatal lánynak.

 

A 18 éves Keisha Louise (18) a skóciai Irvine-ből gyakran látogat el a TikTok @nikeishalouise oldalára, hogy megossza életének részleteket 60 éves partnerével, Dimitrios Fotisszal. A boldog pár rendszeresen posztol videókat magukról az edzőtermi edzéseken, mivel úgy tűnik, a fitnesz és a táplálkozás szeretete köti össze őket.

A lány elmondása szerint 2022-ben kezdtek randevúzni és már majdnem két éve együtt vannak. Boldognak és biztonságban érzi magát, a kommentelők azonban folyton kikezdik a kapcsolatukat. Az egyik hozzászóló egyenesen aranyásónak nevezte a lányt, mint fogalmazott: "azt hiszi, pénzen lehet boldogságot venni".

"Letiltott az oldalról, mert ártatlanul megjegyeztem, milyen cuki, hogy a nagyapjával pózol. Milyen gyerekes! Nem tudtam, hogy egy pár" 

- írta egy másik kommentelő.

Sokan vannak azonban, akik támogatják a párt, mert úgy vélik, a szerelem kortalan, nem lehet az érzelmeknek parancsolni és a boldogság útjába nem állhat az életkor. 

 

"Ez a férfi végtelenül szeret engem és még soha életemben nem éreztem magam ennyire biztonságban" - válaszolta egy kommentre Keisha.

"Amíg mindketten boldogok vagytok, ne is figyeljetek oda, mások mit mondanak. A szerelem szerelem és senkinek semmi köze az életetekhez" - írta egy támogató követő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek