Brutális

"Mire rendőrt hívtam, elhajtott" - igazi horror az M2-esen, egy kamion törmelékei zúztak szét egy kocsit

B. T.

Létrehozva: 2024.01.16.

A férfi kocsiját szétzúzták a kamion alkatrészei, a sofőr meglépett.

Életveszélyes és döbbenetes balesetről számolt be egy fiatal sofőr, akinek autózása kis híján tragédiába torkollott az M2-es autóúton. A férfi ugyanis egyszer csak egy alkatrészre futott az autóval, ami szét is zúzta a kocsit. Egy kamion sofőrje ekkor még ott téblábolt, sőt ő maga szedegette össze az elhullott alkatrészeket.

A külföldi kamionos a belső sávban rohangászott az alkatrészek után, majd a rendőrök kiérkezése előtt távozott   Fotó: Pexels (illusztráció)

A zsarukat viszont már nem várta meg: a férfi a Keszi Channelnek írta meg, hogy a baleset után azonnal kihívta a rendőröket, de ekkor a kamionos elegánsan távozott:

Január 13-án 18:20 - 18:30 között az M2 0-ás csomópont előtt 200 méterrel egy kamionalkatrész szétzúzta az autómat. Mire rendőrt hívtam, elhajtott a külföldi sofőr 

- írta a kétségbeesett férfi. 

Hozzátette, hogy a kamionos egy jó darabig ott állhatott, ugyanis életveszélyes módon ő maga szedte össze a lehullott alkatrészeket. 

Egy darabig ott állhatott, mert ő szedte össze az útról az elhagyott holmiját. Valakinek a fedélzeti kamerája nem rögzítette véletlenül a kamiont, esetleg a rendszámát?

 - tette fel a kérdést az arra járó autósoknak. Nem sokkal korábban azonban egy másik férfi azt jelezte az oldalnak: ő is látta a meghökkentő képsorokat, és tanúja volt annak, ahogyan a felelőtlen sofőr a sávok között rohangálva szedegeti össze járműve darabjait.

Megyeri híd felé, M0 felhajtó előtt a 2/A két autó leállósávban, egy kamion kicsit előrébb, tiszta törmelék az út. Egy ember a belső sávban szaladgál, bemászott a szembeforgalmat elválasztó beton elemek közé, életveszély

 - jelezte. Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, amint választ kaptunk kérdéseinkre, cikkünket frissítjük. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek