Édesnégyes

"Három feleségem van, és én fizetem a plasztikai műtétjeiket"

Létrehozva: 2024.01.26.

A monogámia nem jött be, de úgy tűnik, két nő sem volt elég a férfinak.

Még véletlenül sem nevezhető hétköznapinak az a kapcsolat, amiben immár négy ember – három nő és egy férfi – él. Az "édesnégyes" úgy tűnik, mindannyiuknak bejött. Igaz, ahányan megtudják, mi a helyzet, annyian kritizálják őket, de a kvartett azon a véleményen van: ők már most jóval tovább voltak ebben a mindenki által támadott poligám kapcsolatban, mint amennyit manapság a legtöbben egy monogám kapcsolatban eltöltenek. Mazayah, Stephanie, Rosa és Dezaray az egyesült államokban, Floidában élnek, természetesen egy fedél alatt. A férfin egyenlően osztozik a három nő, odafigyelnek, hogy mindig ugyanannyi idő jusson mindhármuknak.

Mazayah, Stephanie, Rose és Dezaray, édesnégyes, Truly, YouTube videógrab
Dezaray, Rosa, Mazayah és Stephanie boldogok együtt Fotó: YouTube

Szakítottak, így lettek többen

Az egész Mazayah és Stephnie kapcsolatával kezdődött. A pár szakított, majd a férfi összejött Rosával. Azonban vele sem akart igazán működni a dolog egészen addig, amíg a két nő meg nem ismerte egymást. Ekkor jöttek rá: hármasban talán minden más lesz. Stephanie egyébként biszex, így mondhatni duplán örült ennek a felállásnak. Ennek immár öt éve: azaz igen hosszú ideje tart már a különleges kapcsolat. Dezaray hét hónapja csatlakozott hozzájuk negyedikként. 

Ő adta hozzánk azt a maradék mókát és izgalmat, amire még szükségünk volt 

– magyarázta Rosa a Truly videójában.

Közösen fekszenek kés alá a feleségek

A lányok feleség-nővérekként hivatkoznak egymásra. Saját bevallásuk szerint ugyan nem szeretnének úgy kinézni, mintha ikrek lennének, azaz nem törekednek teljes egyformaságra, ugyanakkor szeretik megbeszélni, ki mit vesz fel, hogy ha megjelennek valahol, akkor messziről lássa mindenki, hogy ők összetartoznak. Ráadásul most tovább is mennek egy lépéssel, "férjük" kedvéért ugyanis mindhárman bevállalták a plasztikai műtétet. Úgy vannak vele: szeretnék elérni azt az álomalakot, aminek köszönhetően a férfi majd elégedettséggel tekint mindhármukra. A beavatkozásokat egyébként Mazayah állja majd – mondjuk ez a minimum, miután épp az ő kedvéért fekszenek kés alá.

Persze sokan támadják őket a neten. Már akkor is ömlöttek a gyűlölködő vagy épp kritikus hozzászólások a közösségi felületeiken, amikor "csak" hárman voltak, elmondásuk alapján azonban megsokszorozódott minden, amióta Dezaray is megjelent az életükben. Van, aki alacsony önbecsülésűnek tartja őket, más szerint egyszerűen beteges, rossz, ahogy élnek – ők azonban csak nevetnek mindezen.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek