csoda

Egy angyal kezét látta az égben - pár órával később az egész élete megváltozott

Létrehozva: 2024.01.08.

Hihetetlen csoda történt az asszonnyal.

Az angliai Cornwall talán a világ egyik legmesésebb helye, és ha elhisszük, hogy történhetnek csodák a világon, akkor bizonyos, hogy ezen a helyen történnek meg. Port Isaac legendásan gyönyörű és varászlatos hely, és állítólag maga Dickens is sokat inspirálódott itt ahhoz, hogy megírja a Karácsonyi ének című sikerregényét. A Scrooge látomásaiban megjelenő lápok állítólag mind ehhez a helyhez köthetők, és a helyiek ezt a mai napig büszkén mesélik. Most azonban hatalmas csoda történt egy angol hölggyel. 

túlvilág, menny felhők
A felhőben látta az angyal kezét / Fotó: Unsplash.com

Tracey Preston a 2023-as év utolsó napján templomba ment. A Port Isaacban található St. Endellion templom egyébként is híres gazdag történelméről és azokról a jeles személyekről, akik itt fordultak meg, de aki járt már ezen a helyen, bizonyára tudja, hogy az épület különösen erős, csodás energiákkal van feltöltődve. Ha itt kérünk valamit az égiektől, akkor úgy érezzük, valóra válhat, és itt kicsit mindenki közelebb érezheti magát az Istenhez. 

Így gondolta ezt Tracey is, aki szilveszterkor a templomba ment. A szertartás után úgy döntöttek, hogy elmennek egyet kávézni, amikor azonban kilépett a templomból, döbbenten meredt fel az égre. A felhőkben ugyanis egy angyal keze rajzolódott ki, a kéz felé nyúlt, és átsütött rajta a napfény. Tracey úgy gondolta, ez bizonyára jó előjel a 2024-es évre nézve, és bizakodóan tekintett a jövőbe - írja a Mirror

Le is fényképezte ezt a csodálatos látványt, mert attól félt, soha többé nem lesz része ilyen csodában. Néhány órával később, amikor hazaért, fantasztikus hírt kapott. 

Amikor aznap hazaértem, kaptam egy e-mailt a Nemzeti Lottótól, hogy 214 fontot (94 ezer forintot) nyertem. Ez valóban jó előjel

- mesélte a hölgy, aki bár nagyon örül a pénznek is, leginkább a csoda megtapasztalása miatt boldog, és elhatározta, hogy innentől kezdve változtatni fog az életminőségén. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek