Gyász

„Jobban szerettem őt, mint az életet” – tragikus hirtelenséggel hunyt el a fiatal táncos

K.C.

Létrehozva: 2023.09.19.

Már csak napok választották el, hogy beteljesüljön az álma, de előtte halálos balesetet szenvedett.

Egy tinédzser autóbaleset következtében váratlanul meghalt, néhány nappal azelőtt, hogy megvalósította volna élete álmát, és megnyitotta volna a táncstúdióját. A 18 éves lány, Hallie Mae Colquhoun sajnálatos módon szeptember 12-én délután fél hat körül egy karambol részese volt. Már hazafelé tartott, és nem is sok választotta el otthonától, amikor megtörtént a szörnyű baleset.

gyertya, gyász
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

„Tegnap este a világunk darabjaira hullott, amikor gyönyörű kislányunkat elvették tőlünk. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmit fogok írni… A legcsodálatosabb lány volt, a valaha volt legkedvesebb szívvel. Mindenkivel törődött, és a család volt a mindene. Szenvedélyes, lendületes, elszánt és céltudatos. Nagy tervei voltak az Ignite Dance Space-szel, és szívét-lelkét beleadta, hogy valami különlegeset hozzon létre. Ő a mindenünk, egy igazán gyönyörű és különleges lány. Kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy 18 éven át velünk volt. Bárcsak felébredhetnénk ebből a rémálomból, és újra a karjainkban tarthatnánk téged. Mi vagyunk a legbüszkébb szülők, és olyan szerencsések, hogy a mi kislányunk vagy. Szavakkal nem lehet kifejezni mennyire összetörtünk, és soha nem fogjuk feldolgozni az elvesztésedet. Mindig azt mondtam Hallie-nak, hogy jobban szeretem őt, mint az életet. Nos, tegnap az életünk véget ért. Egy szülőnek sem szabadna ezen keresztülmennie. A szívünk teljesen összetört. Senki sem érdemli meg, hogy ilyesmin menjen keresztül, de ez a család soha nem fog tudni talpra állni” – nyilatkozta Halie édesanya a Mirror oldalának. 

A tinédzser éppen a balesete hetén nyitotta volna meg Ignite Dance Space névre keresztelt tánctermét a Priors Hall Park közösségi központban. Most azonban egy GoFundMe felhívást indítottak, hogy 6000 fontot (kb. 2,6 millió forintot) gyűjtsenek az emlékére, és fedezni tudják a temetési költségeket. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek