Tragédia

Csendes gyilkos végzett a várandós anyával és két kisfiával

K.C.

Létrehozva: 2023.09.19.

A gyászoló férj maradt egyedül életben a családból, fájdalma felfoghatatlan.

Születendő gyermekével a szíve alatt és két kisfiával a kocsiban hunyt el egy gyönyörű édesanya. A tragédia a Kansas Motorcross Championship Series versenysorozatnak otthont adó motorcross versenypályán történt, miután szén-monoxid szivárgott ki. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A gyászoló család egy GoFundMe oldalt hozott létre, Jason Richey megsegítésére, aki Felicia férje és két gyermekük gyászoló édesapja. 

- Ma kaptuk a hírt, hogy kedves családunk barátja, Jason Richey hirtelen elvesztette a feleségét és két gyermekét szén-monoxid-mérgezésben. Jason és Felicia egy új kisgyermeket is vártak. Minden pénzadományt közvetlenül Jasonhez juttatunk el. Ha nem tudtok anyagilag támogatni, kérlek, tartsátok imáitokban ezt a családot, és osszátok meg másokkal is. A temetési körülményeket a közeljövőben jelentjük be - olvasható az adománygyűjtő oldalon.

A hétfő esti állapot szerint az adománygyűjtésnek több mint 37 000 dollár ( kb. 16 millió forint) adománya gyűlt össze. McPherson megyei seriff megerősítette, hogy a helyszínen három ember vesztette életét. A seriffhivatal hozzátette, hogy az incidens ügyében az inmani rendőrség közreműködésével nyomoznak - írja a Mirror. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek