Érzelmes

„Szeretném megköszönni, hogy világra segítettél” – Meghatóan búcsúzott a mentőslány

Létrehozva: 2023.08.04.

Balogh György annak idején maga segítette világra az őt búcsúztató fiatal kollégáját.

Megható videót tett közzé az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán: a félperces felvételen azt látni, ahogy a mentőállomás egyik bajtársát, Balogh Györgyöt búcsúztatja fiatal kollégája, a szakápoló ugyanis nyugdíjba vonul.

Tóth Eszter számára már születése pillanatában nyilvánvaló volt, hogy mentőtiszt lesz belőle, hiszen a Kisbéri Mentőállomás egyik kiváló ápolója segítette őt világra egy mentőautóban. Balogh György 1981-ben lépett be a mentőszolgálathoz és nemcsak hogy megszámlálhatatlanul sok betegnek segített, de rendszeresen támogatta a pályára lépő életmentőket is. A szakma egyik „nagy öregének” számító mentőszakápoló hétfőn teljesítette utolsó szolgálatát, mielőtt megkezdte a jól megérdemelt nyugdíjas éveket. Eszter szerette volna valami különlegessel meglepni kollégáját, így egy megható üzenettel búcsúztatta őt.

Ezúton szeretnénk a komáromi mentőállomás teljes nevében Balogh György bajtársnak boldog, békés nyugdíjas éveket kívánni! És külön szeretném megköszönni, hogy a világra segítettél és a te karjaid között láthattam meg a napvilágot!

– hallható a mentőtiszt megható beszéde a videóban. 

Nem ez az egyetlen megható történet a mentősök körében. Két héttel ezelőtt, július 22-én, csütörtök este csaknem az összes mentőautó szirénázott Szegeden, amikor a mentőállomás egy másik munkatársa, Gyenge Ferenc a nyugdíj előtti utolsó munkanapját teljesítette.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek