Eltűnt

Rejtélyesen veszett nyoma a miskolci édesanyának: ejtőernyőssel, kutyákkal, hőkamerás drónnal keresik

E.Zs.

Létrehozva: 2023.06.24.

Csak remélni tudja a miskolci Karlik család, hogy a cukorbeteg 66 éves Erzsébeten valaki segített az utcán, és kórházba került. A megtalálónak magas jutalmat adnak.

Karlik Istvánné kedd délután tűnt el Miskolcról, amikor lányához indult ott felejtett telefonjáért. Papírjai nem voltak nála, így ismeretlen személyként is kezelhetik egy kórházban. Lánya Greskó-Karlik Ágnes bejelentette az eltűnést, szerinte az országban bárhol bolyonghat édesanyja.

Világoszöld póló, sötétkék virágos mintás végig gombos szoknya és fehér papucs van Erzsébeten Fotó: Facebook 

Már mindenhogyan kerestettük itt a környéken: ejtőernyőssel, kutyákkal, hőkamerás drónnal, de semmi. Emiatt gondolom, hogy valaki segíthetett rajta, hiszen a hőségben cukorbetegként rosszul is lehetett. Mivel a személyes okmányai nem voltak nála, nem lehetett beazonosítani, ha például bódult állapotban ezt ő maga nem tehette meg. Arra is gondoltunk, hogy buszra segítették, mert csak két hete költözött Békés Vármegyéből Miskolcra. Lehet, hogy visszautazott. Inzulin nélkül nem él túl ennyi napot.  

–mondta el a Borsnak Ágnes. Erzsébetnek egyébként kis unokái is vannak, az egész család nagyon aggódik érte. Az elmúlt öt napot Ágiék kereséssel töltötték és a telefont lesték.  

"Miután emberi élet forog kockán, mindenkit arra kérünk, hogy látogasson el az ország bármely szegletében a hozzá közel lévő kórházba, mert csak személyesen adnak információt az ismeretlen páciensekről. Valószínűleg belgyógyászaton érdemes érdeklődni. A megtalálónak jutalmat adunk és a 0630/948-88-79-es telefonszámon értesíthet bennünket"–tette hozzá bízva abban, hogy lapunk is segítség lehet ebben a helyzetben.

 

Erről lehet felismerni:

Név: Karlik Istvánné, Zöllner Erzsébet
Kor: 66 év
Testmagasság: 160 cm
Testalkat: közepes
Haj szín: barna
Haj: rövid
Arc forma: kerek
Szem szín: zöld
Tipikus jegyek:
  • homloka jobb oldalán korábbi agyműtétből származó horpadás
  • járása csoszogós

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek