Leleplezés

Lebukott a népszerű streaming szolgáltató: így hazudik a nézőknek - Videó

K.C.

Létrehozva: 2023.06.02.

Újabb leleplező videóval állt elő a patrióta, ezúttal a népszerű streaming szolgáltató került terítékre.

Június 2-án egy újabb leleplező videóval jelentkezett Youtube-csatornáján a Patrióta. A műsorban rá világított arra, hogy a Netflix, milyen könnyen alakítja át a valós történelmi tényeket. Ráadásul nem is egy egyszerű alkalomról van szó…

Netflix,tv, távirányító
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

- A Netflixet az elmúlt években nem a szórakoztatás, hanem sokkal inkább a WOKE ideológia kiszolgálása motiválta. A NETFLIX legújabb dokumentumsorozatában azt bizonygatta, hogy Kleopátra fekete volt. Mondvacsinált szakértőkre, aktivistákra és balos ideológusokra hivatkozva tette mindezt - hangzott el a Patrióta videójában. 

- Amit a Netflix művel az Kultúrharc a javából. Feketeöves, mindent elsöpörni igyekvő. Az a fajta, amikor a rendezőből, a forgatókönyvíróból, a producerből túlcsordul a baloldali aktivizmus, és bár mintegy hobbiból rendeznek, meg forgatókönyveket írnak, illetve producerkednek, de csak egyvalami fontos számukra, egyvalamit vesznek igazán komolyan az életben; a baloldalt, és csatolt részeit. A wokeizmust, a kommunizmust, a marxizmust, a Black Live Mattert, a libsimust. A meleg Jézus, a fekete vikingek és a fekete Kleopátra mentén zajlik a 21. századi kultúrharc – leplezte le a népszerű streaming szolgáltatott Apáti Bence. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek