intézkedés

Friss: lövés dördült a Börzsöny utcában, a rendőrök előállítottak egy nőt

PT

Létrehozva: 2023.06.14.

Módosítva: 2023.06.14.

A lövés során szerencsére senki nem sérült meg.

Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában szerdán kora este - erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya az MTI értesülését.

Előállítanak egy 38 éves nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában 2023. június 14-én  Fotó: Mihádák Zoltán/ MTI

Közlésük szerint a rendőrségre délután fél hat előtt érkezett bejelentés arról, hogy a IX. kerületben, a Börzsöny utcában kilőttek egy ablakból. A BRFK bűnügyi bevetési osztály munkatársai előállították a lakásból a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, egy 38 éves nőt, valamint lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert.

Hozzátették, az eset során nem sérült meg senki. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a nő elszámoltatása folyamatban van - írták.

Frissítés:

A Metropol információi szerint a lövések egy társasház második emeleti lakásának ablakából érkeztek délután egy gáz-riasztó fegyverből, ezek után értesítették a rendőrséget.

Az egyenruhások nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. A lapnak sikerült beszélnie egy szemtanúval, aki elárulta, hogy a rendőrök kiérkezése után rögtön lezárták az épületet, majd felszólították a lakásban lévőket, hogy jöjjenek ki. A bentiek eleget is tettek a felszólításnak, mi több, két gáz-riasztó fegyvert át is adtak nekik, ezután az egyenruhások egy férfit és egy nőt állítottak elő, a nőt megbilincselve elvitték. A portál úgy értesült, hogy a nő erősen ittas állapotban volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek