Bolt

„Ez mindennél fontosabb” – nagy bejelentést tett a Lidl

Létrehozva: 2023.06.08.

Hatalmas sikert aratott a Lidl Magyarország Az Év Boltja 2023 verseny keretében, ahol sorozatban negyedik alkalommal zsebelte be Az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője díjat, másodszor nyerte el Az Év Friss Pékáru Kereskedője díjat, a budaörsi áruházával kiérdemelte Az Év Boltja 2023 díjat diszkont kategóriában és mindezeken felül a vásárlók a Közönségdíjat is a Lidlnek ítélték oda.

Szerda este ünnepélyes keretek között hirdették ki a Store Insider szaklap által életre hívott, immár kilencedik alkalommal megrendezett Az Év Boltja verseny nyerteseit. A nagy presztízsű megmérettetés célja, hogy megtalálja és felhívja a figyelmet Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteire, áruházláncaira. A pályázatokat az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló szakmai zsűri értékelte. A zsűri döntésének értelmében Az Év Boltja 2023 versenyen a Lidl Magyarország kiemelkedő sikerrel szerepelt és három rangos díjat is elnyert.

Hatalmas sikert aratott a Lidl Magyarország Az Év Boltja 2023 verseny keretében Fotó: Lidl

„Óriási büszkeség és hatalmas öröm számunkra, hogy vállalatunk negyedik alkalommal is kiérdemelte Az Év Zöldség- és Gyümölcskereskedője díjat és másodszor lettünk Az Év Friss Pékáru Kereskedője. Folyamatosan fejlesztjük friss, minőségi, széles kínálatunkat és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink a legjobb minőséget kapják a lehető legjobb áron. Széles választékunk pedig nem csak a változatos, egészségtudatos táplálkozáshoz járul hozzá, de garantáltan mindenki megtalálhatja kedvencét. A vásárlók által megszavazott Közönségdíj pedig még ennél is többet jelent számunkra, hiszen ez azt mutatja, hogy elégedettek velünk, szívesen térnek be hozzánk, és ez mindennél fontosabb.” – emelte ki Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc mindemellett egy negyedik díjjal is gazdagodott az este során, Budaörsi áruházát ugyanis Az Év Boltjának választották Diszkont kategóriában. Az M1/M7 autópálya bevezető szakasza mellett elhelyezkedő üzlet több, mint 4 éve látja el a környék lakóit. Az áruházlánc legnagyobb bevásárlótérrel (1736 m2) rendelkező hazai üzlete gyors és kényelmes bevásárlást tesz lehetővé számukra.

A Lidl zöldség- és gyümölcskínálatában 150 különböző terméket, míg pékségükben több mint 80 féle terméket kínálnak, amit több mint 50 féle szezonális, ünnephez vagy tematikus héthez kapcsolódó finomság egészített ki 2022-ben. A méltán népszerű zöldségek és gyümölcsök esetében a vállalat nagy hangsúlyt fektet a frissességre, így jelentős részük maximum 48 órát tölt a logisztikai láncban, tehát a polcokról a vásárlók kezébe kerülő zöldségek, gyümölcsök 1-2 nappal korábban még a gyümölcsösökben, termőhelyeken voltak. Az áruházlánc kizárólag olyan termelőkkel működik együtt, akik rendelkeznek GLOBAL G.A.P. tanúsítvánnyal, és akik teljes mértékben megfelelnek a magas minőségi követelményeinknek. A szigorú minőség-ellenőrzés az áruházakban is folytatódik, a frissességfelelősök naponta többször átnézik, ellenőrzik, hogy csak kiváló minőségű termékek kapjanak helyet a polcokon.

A zöldségek és gyümölcsök mellett az áruházlánc pékáru kínálata is különösen kedvelt, és a diszkontok között a Lidl rendelkezik a legszélesebb friss pékáru kínálattal.  Ráadásul a magyar kiskereskedelmi láncok közül a Lidlben a legmagasabb a hazai beszállítóktól érkező termékek aránya a helyben sütött pékáruk között. A frissesség pedig garantált a folyamatos, igény szerinti sütésnek és a napi többszöri beszállításnak köszönhetően.

A vállalat mindkét frissáru kategória esetében stratégiai fontosságúnak tartja, hogy minél több hazai terméket tudjon kínálni, mindemellett a fenntarthatóságra is kiemelten ügyel.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27699_resized.jpg?avcount=1714720212
origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178025_auto_resized.jpg
life.hu

A legtöbben figyelmen kívül hagyják azt a jelet, ami a párkapcsolat végét jelentheti

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182822_auto_resized.jpg
vg.hu

Átadták a forgalomnak Magyarország legújabb autópályáját – de előtte még biciklisek használták

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180009_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714720212
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/VRqql23OjRTVvfQWpcb01yDZ817z3w6b-0PBSKQuxuM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc3ZDM3ZjAyY2RkZjQ0N2M5MmQ2MTNmNWFhMjQ5ZTZh.jpg
Exkluzív interjú

„Nekem anyukám a mintaédesanya” - Exkluzív anyák napi interjú Szentkirályi Alexandrával, édesanyjával és lányával

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/H8M-qQQGOEUvW1fqdXmG1QOk0xzAA6qogp15FuNSYZk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI2MmNhMzFmZGQwMTQ4MGJiMWMwNGQ2OTkzZTBiNGFl.jpg
BÉKE

Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó