Szívmelengető

"Sírva kerestem őt" - nyolc reménytelen hónap után tért haza a család kedvence

K.B.

Létrehozva: 2023.06.03.

A családegyesítés két mentősnek és a véletlennek köszönhető.

Hihetetlen, de igaz! 8 hónappal az eltűnése után került haza egy Jazz nevű spániel, miután elkeveredett a családjától és a bandukolása közben 50 mérfölddel (80 kilométerrel) messzebbre jutott, mint ahol lakott. A kutyára két mentőápoló talált rá, akik Worverhamptonban egy beteghez mentek ki, amikor valaki random betette a sérült kutyát a kocsijuk hátuljába.

Magukhoz vették a kutyát és elvitték állatorvoshoz, ahol a chipjét beolvasva már nem volt kérdés, hogy ki az igazi gazdija Jazznak. A 45 éves Emma így emlékszik vissza azokra a pillanatokra, amikor megcsörrent 8 hónap után a telefonja.

Az első 3 hónapban szó szerint minden eltűnt/ellopott kutyás csoportot végig böngésztem sírva. Végig aggódtunk érte, hogy etetik, itatják, meleg helyen van-e. Aztán megcsörrent a telefon... előtte már millió éve nem gondoltam volna, hogy egyszer csak felhív egy állatorvos, hogy beszkennelték a chipjét

- árulta el az örömtől szinte sírva fakadó hölgy a lapnak. Jazz azóta már haza is került és a kezdeti ijedség, és bizalmatlanság után már újra a régi. Érzi, hogy hazakerült a több hónapnyi viszontagság után - számolt be róla a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek