Ufo

Titokzatos izzó tárgyak tűntek fel az égen: ufókat kaptak lencsevégre

Címkék
UFOTexas

P. E.

Létrehozva: 2023.05.14.

Egy repülőgép utasa titokzatos izzó tárgyakat filmezett le Texas felett vihar közben.

Két titokzatos izzó ufót vett észre egy vihar idején egy repülőgép utasa, aki éppen Texas felett tartott a járattal. A TikTokon megosztott felvételen az látható, ahogy a fénygömbök egymás felé repülnek. Aztán olyan, mintha kereszteznék egymás útját, mielőtt végleg eltűnnének az égről.

 

A klipet először az UAP_repository tette közzé, aki azt állította, hogy idén készült. Ezután Tyler, az idegenek rajongója vette át, aki a secureteam10 YouTube-csatornát üzemelteti. Azt állította, hogy a pontok nem a repülőgép ablakának visszatükröződései, és a felhők fölött lebegtek, mielőtt eltűntek volna.

A nézők között azonban többen is szkeptikusak, és inkább azt valószínűsítik, hogy gömbvillámokat sikerült lencsevégre kapni. Tyler azonban elvetette ezt az elméletet, mondván: "A gömbvillám rendkívül megfoghatatlan, és az általam látottak alapján tipikusan egy villámlás során jön létre, és statikus az égen, és nem úgy mozog, ahogy itt látjuk. "

A napokban Demi Lovato is közzétett egy felvételt, amelyet ő készített és a rajongóitól kérdezte, valóban ufót látott-e.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek