Hihetetlen

Kiderülhetett az igazság: ekkor lesz lehetséges az időutazás

Címkék
időutazó

K.B.

Létrehozva: 2023.03.25.

Ismét megszólalt az önjelölt időutazó, aki már korábban is osztott meg előrejelzéseket.

Nemrég még arról beszélt az önjelölt időutazó, Eno Alaric, hogy hamarosan egy újabb világjárvány fogja veszélyeztetni a Földet. Azt is elárulta, hogy a sarki jégsapkák olvadása miatt fog megjelenni az új vírus. A karantén világszintű lesz és senki nem fogja merni elhagyni az otthonát.

időutazó, időutazás, illusztráció
Képünk illusztráció / Pixabay

A férfi, aki azt állítja magáról, hogy már járt 2714-ben, most újabb elképesztő állításokat tett a jövőnkkel kapcsolatban. Öt fontos évre hívta fel a figyelmet, ami meg fogja változtatni a sorsunkat. Többek között végre azt is leleplezte, mikor fogják feltalálni a tudósok az időutazást. 

Íme, az időutazó által ígért szenzációs események: 

  • 2028: Egy kis féregjárat nyílik a Mars közelében, amin keresztül egy másik galaxisba jutunk el. Ott lesz egy bolygó, ami 97%-ban hasonlít a Földhöz, és lehetővé teszi számunkra, hogy mindent újrakezdjünk. 
  • 2029: A Hyperloop hivatalosan is nyilvánosságra kerül. A Hyperloop lehetővé teszi majd, hogy a repülőgépeknél sokkal gyorsabban utazzunk a világ körül. Például mindössze 90 perc alatt Floridából New Yorkba látogathatunk. 
  • 2030: A tudósok kifejlesztik a módját annak, hogy az emberek kommunikálhassanak más fajokkal. Ez lehetővé teszi, hogy megtudjuk, mit gondolnak az állatok. A legtöbbjük valójában ugyanolyan okos, mint az ember.
  • 2031: Az időutazás első tesztjére Dániában kerül sor. Működik, de az első időutazó soha nem fog visszatérni, ugyanis 2045-ben fog ragadni. 
  • 2032: A Merkúr pályája véletlenszerűen megváltozik. Emiatt belerepül a Napba és teljesen megsemmisül. 

A nézőket megosztotta a videó, a kommentek között vita robbant ki arról, hogy a figyelmeztetései valóra válhatnak-e. Az egyik felhasználó például ezt írta hozzá: „Tesó, ne spoilerezz!”.

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek