Kiskorúan

Iskolás magyar kislányt koronáztak királynővé

Piréz

Létrehozva: 2023.03.23.

Suliba nem a koronázási ékszerekkel megy.

Kalapos király után itt az öltönyös királynő! A Little Miss Hungary szépségverseny idei újdonságát éppen az adta, hogy a szokásos estélyis és fürdőruhás bemutató helyett koktélruhában és nadrág-zakó kombóban vonultak fel a versenyzők a demjéni Cascade Hotelban. 

Fotó: Little Miss Hungary

A szervezők választását az is indokolhatta, hogy ezen a megmérettetésen az indulók többsége kiskorú: bébi, mini, little, pre-teen és teen kategóriában nevezhettek. Mindenesetre a szülőkre is nagy felelősség hárul abból a szempontból, hogy a hétköznapi életben, az iskolában vagy óvodában is megmaradjon a gyerekek egészséges önképe - mondta el Kovács Krisztina, aki már több éve készíti a versenyzők sminkjét is frizuráját.

Fotó: Little Miss Hungary

A versenyeken a lányokból a lehető legjobb formájukat hozzuk ki. Ami részben problémás is lehet, hiszen akadt már rá példa, hogy az oviba vagy az iskolába is a versenyruhájukban, sminkjükben szerettek volna menni

- mesélte el a szervező-asszisztens. 

Az idén immár huszadik alkalommal megrendezett tehetségkutatóra több mint hatszázan jelentkeztek az ország minden szegletéből. Minden kategóriában hirdettek győztest, de a királynők királynője, vagyis az abszolút győztes a 11 éves Sólya Réka lett. 

Sólya Réka, a királynők királynője (Fotó: Little Miss Hugary)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek