Rávilágítás

Erről faggatták Bochkorék a TikTok-sztárt, aki felvállalta hajléktalan barátnőjét

KL

Létrehozva: 2023.02.23.

Módosítva: 2023.02.23.

Tévedés, hogy csak hülyeségek pörögnek a TikTokon. Menyhárt Dávid önzetlen cselekedeteire rengetegen kíváncsiak. Többek közt Bochkorék is.

Elképesztő figyelmet kapott a Ripost cikkének hatására Menyhárt Dávid influenszerre, aki nemrég az egyik TikTok-videójában elárulta: egy hajléktalan a szerelme.

Menyhárt Dávid népszerű – most már nem csak a TikTokon

Hazánk egyik legnépszerűbb rádiósát, Bochkor Gábort is kíváncsivá tette a fiú. A jellegzetes orgánumú műsorvezető megjegyezte, maga is a Ripostból értesült a 19 éves fiúról és elhivatottságáról.

Vajon miért érdekli Menyhárt Dávidot ez a téma? Erről kérdezte a fiút Bochkor Gábor. Dávid pedig őszintén elmesélte, hogy a családjával volt már nagyon nehéz helyzetben

Én tapasztaltam ezt, nem voltam hajléktalan, de volt nehéz időszakom, volt, hogy azon agyaltunk a családommal, hogy mit együnk másnap

– árulta el a fiatal srác, aki a műsorvezető kérdésre a hajléktalanokkal kapcsolatos tévhitekről is beszélt. Dávid bevallotta, hogy a videók készítése, illetve a hajléktalan emberek megismerése előtt maga is úgy gondolta, hogy az ember többnyire a saját hibájából kerül az utcára.

– Nagyon sokan azt gondolják, hogy isznak, kábítószereznek és emiatt vannak ott, vagy bűnözők lehettek, esetleg nem volt motivációjuk. Miközben nem ez az igazság – fogalmazott Dávid.

Az influenszer arról is beszélt a műsorvezetőnek, hogy szerelme, akiről elsőként a Ripostnak beszélt, bár fiatal lány, idősebb nála.

Bochkor Gábor rádiós és televíziós műsorvezető
Bochkor Gábor rádiós és televíziós műsorvezető Fotó: Móricz István / Bors

Nagyon fontos a munkád, emelem a kalapot előtted, hogy egy ilyen témára hívod fel a TikTok-fogyasztók figyelmét. És külön drukkolok ehhez a kapcsolathoz, ami nyilvánvalóan egy bátor dolog... Remélem, hogy van ennek jövője

– zárta a számos további témát érintő beszélgetést Bochkor Gábor. A teljes felvételt ITT tudod visszahallgatni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek