Halál

Nem várták meg a kilakoltatást, öngyilkos lett az idős házaspár

Piréz

Létrehozva: 2023.01.19.

Már mindenkinek tartoztak, nem láttak más kiutat.

Az eladósodott házaspár megölte a kutyáját, majd magával is végzett azon a napon, amikor ki kellett volna költöznie bérelt angliai kúriájából.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A 74 éves John Richardsont és a 64 éves Angelát bírósági végrehajtóknak kellett volna kilakoltatniuk. Hónapok óta nem tudták ugyanis fizetni a havi 4500 angol fontos, vagyis mintegy kétmillió forintos bérleti díjat, miután minden tőkéjüket egy ambiciózus repülőgép-projektbe fektették. Kétségbeesetten próbáltak befektetői támogatást gyűjteni vállalkozásukhoz, amelyben pedig a brit királyi légierő is látott fantáziát. Utolsó mentsvárként Bahrein uralkodójához fordultak segítségért, de a 35 millió fontot (12 és negyed milliárd forintot) igénylő beruházás még neki is soknak tűnt – írta meg a Daily Mail.

Azért voltak kénytelenek házat bérelni, mert saját otthonukat is pénzzé tették. A végén már a családon belül is mindenkinek tartoztak. Végső elkeseredésükben nem láttak más kiutat, mint hogy önkezükkel vessenek véget életüknek. 

 Az erdőben vagyunk, sajnáljuk, hogy ez történt, hívják a rendőrséget

– mindössze ennyi állt azon a cetlin, amelyet a végrehajtók a házban találtak. 

Holttestükre a ház melletti erdőben leltek rá a rendőrök Goring Heath közelében. A halottkém szerint lőtt sebeik halálosak voltak. Mivel az írásszakértő szerint a búcsúlevelet saját kezűleg írták, az esetet egyértelműen öngyilkosságként kezelik a brit hatóságok. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek