Dráma

Megdöbbentő képsorok: kerekesszékes férfi támadt haragosára Somogyban – videó

Létrehozva: 2022.12.18.

Kerekesszékesként is harcba szállt igazáért egy férfi Somogyban, ütötték-verték egymást haragosával, a biztonsági kamera mindent rögzített.

Sörösüveggel és ököllel esett egymásnak egy rokkantkocsiban ülő férfi a haragosával. A kerekesszéket használó hatvanas éveiben járó férfi még szeptemberben egy vendéglátóhely előtt keveredett szóváltásba egy másik férfival. Egyik pillanatról a másikra elszabadultak az indulatok, mivel a férfi a rokkantkocsiból felpattantva sörösüveggel fejen ütötte vitapartnerét – írta a Tények.hu.

Ezt a másik fél sem hagyta szó nélkül, előbb megütötte, majd kirántotta a kerekesszékből, így mindketten a földre estek.

 A mozgáskorlátozott vádlott nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, egészségi állapotára tekintettel azonban a támadójának minősített testi sértés miatt kellett felelnie. 

A Barcsi Járásbíróság a november 29-én megtartott tárgyaláson a váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottakat, és a mozgáskorlátozott férfival szemben 1 év 6 hónap, míg a másik vádlottal szemben 1 év börtönbüntetést szabott ki, a büntetések végrehajtását azonban mindkét fél esetében próbaidőre felfüggesztette. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek