Bizarr

Ki akarta nyitni a mozgó repülő ajtaját, mert Jézus azt mondta neki

K.B.

Létrehozva: 2022.12.11.

Három ember kellett ahhoz, hogy lefogják az elvetemült utast, aki mindannyiukkal végzett volna. A nő később nem tudta megmagyarázni viselkedését.

Hatalmas pánikot keltett egy 34 éves nő a Southwest Airlines Houstonból az ohiói Columbusba tartó járatán. Az utasszállító repülőgép már kb. 11300 méter magasan szállt, amikor hirtelen felpattant az üléséből és a hátsó részbe ment, ahol a kijárati ajtót kezdte bámulni.

stewardess, légiutaskísérő, repülő, repülőgép, utasszállító, illusztráció, Pexels
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Az egyik légiutas-kísérő azonnal észrevette és megkérte, hogy térjen vissza a helyére, mire a nő azt válaszolta: ki akar nézni az ablakon. A steward ismét felszólította, hogy fáradjon az üléséhez, amikor a nő fellökte és megpróbálta kinyitni a repülőgép ajtaját.

Meghallva a dulakodást, egyik kollégája és egy utas is a légiutas-kísérő segítségére sietett, hárman pedig már képesek voltak a földre kényszeríteni. Az őrjöngő nő nem adta fel és durván combon, illetve ujjon harapta utastársát.

Az FBI jelentéséből megdöbbentő részletek derültek ki: miután lefogták, a nő elkezdte a gép padlójába verni a fejét, majd azt mondta a teljesen ledöbbent légiutas-kísérőknek, hogy: - Jézus azt mondta: repüljek Ohióba, és azt is, hogy nyissam ki a repülőgép ajtaját.

Letartóztatása után a nő elmondta a nyomozóknak, hogy azt tervezte, hogy meglátogatja a család barátját, aki lelkész Marylandben. Úgy ment el otthonról, hogy nem csomagolt be és a férjének sem szólt, hogy elmegy. Viselkedése kapcsán azt is elárulta, hogy szorongástól szenved. A gépen hirtelen nagyon ideges lett, nem kapott levegőt és ezért állt fel az üléséből.

A megharapott férfi az eset óta maga is poszttraumás stressz szindrómában és szorongásban szenved, és állítólag egy katonai veterán forródróthoz fordult segítségért – tudta meg a Daily Star. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek